Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
"Erre a legjobb mód szerintem az lenne, ha különböző boltok parkolóiban bérelnének erre területet (Spar, Tesco, Aldi, Lidl)."
Szerencsére ennél sokkal átgondoltabb a gyakorlati megvalósítás. A kijelölt bérbringa állomások tömegközlekedési csomópontok és célállomások (oktatási intézmények, kulturális intézetek, egyéb célból népszerű közösségi helyszínek) közelében szokott lenni. A diszkontok viszont ezzel ellentétben autóval jól megközelíthető helyszíneken vannak, ahol más üzleteken kívül nem igazán van más. És általában elég nyitott területen vannak, ahol sok autóparkoló elfér, így mindenképpen feleslegesen sokat kell gyalogolni. Tehát a legrosszabb lehetőség ilyen helyre tenni a rollerparkolókat, mivel roller nem az a tipikus családi bevásárló eszköz.
Nem kell új ötletet kitalálni, ha gyakorlatban sokkal jobb van nála.
A meglévő elképzelést kell tovább vinni. A városok lassan hozzá fognak igazodni.Ja, és többször szóba kerültek a szabálytalan felhasználók és az ittas vezetés. Egy cikkben olvastam (majd próbálom előkeresni), hogy a bejelentési kötelezettséggel járó rolleres balesetek jelentős részét ittas külföldiek szenvedik el, éjjeli órákban, bérrollerral. Ehhez nem kell autóval összeütközni, nincs dashcam, kevesebb videó készül róla, így kevésbé ivódik be a köztudatba.
-
aelod
veterán
Erre bizonyosan nem fognak költeni, de ha egy utcarészen van kijelölt parkoló hely az untig elég. Mert a türhő máshol nem tudja lerakni csak ott. Én is jártam így zuglóból mentem át angyalföldre és jelezte az app, hogy keressem meg a legközelebbi parkolót mert itt nem rakhatom le. Zuglóban nem találkoztam még ilyennel úgyhogy leraktam ott és már engedte is lezárni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Path of Exile 2
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Android felhasználók OFF topikja
- Yettel topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest