- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- N€T0X|N: SSD cserék
- Klaus Duran: 2025 dude
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
B-L-A-C-K #1621 üzenetére
hát el tudom képzelni
én most rendeltem rá griptape-et, be akarom borítani az egész fellépőt, plusz megcsinálom a szigetelést is majd valamikor, de szerintem teljesen a vezérlőt úgysem lehet leszigetelni, meg esőben én nem használnám, csak felveri a vizet a hátamra. szerintem lesz nálam egy nejlonszatyor, és amikor elkap az eső, akkor inkább egyszerűen ráhúzom a kormányra, és bedugom alá a kezem, az a tuti. de amíg itt nem lesz rendes engedélyezés, max kertek alatt fogom használni, örömködni úgy is jó, melóba meg tudok járni mással is, nekem kocsival is 15p, rollerrel is annyi, tömegközlekedéssel meg fél óra. én ezt inkább szórakozásra vettem, persze néha azért majd elmegyek vele dolgozni is, amikor tuti nem mond esőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest