- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
Drizzt01 #15574 üzenetére
Nem tudom hogy jön ide a motor de ezzel a sebességgel motorral esni is életveszélyes. De a motor sokkal stabilabb és nem véletlen van a megfelelő vezetői engedélyhez kötve. Az első ilyen rolleres esés után meg lehet majd nézni milyen szabályzások lesznek és lehet hőbölögni, hogy miért. Ki akarja, hogy valamelyik szerette azért haljon meg mert felelőtlen módon rollerezett? Ki lesz a hibás? Kit fognak beperelni, hogy egyáltalán miért rollerezhetett így? Én is hivatásos sofőr vagyok 22éve és tudom milyen szar állapotban vannak az utak és sokan hogyan közlekednek! Teljesen mindegy ki mit gondol biztosnak mert nem csak egyedül vesz részt a közlekedésben!
-
PociAti
őstag
válasz
Drizzt01 #15574 üzenetére
"Nyilván nem teljesen egészséges ez a közlekedési mód, de ha ő biztosnak érzi, miért ne?"
Mert ez a jármű az úthibákra sokkal-sokkal érzékenyebb.
Baleset esetén ő egyedül fogja viselni a mentési és kórházi költségeket, vagy közösen viseljük azt?
Ha helyszínelés miatt lezárják 1 órára az autópályát, az nem csak a balesetet szenvedett magánügye.
Lehetne még sorolni az ellenérveket.A "Természetesen a kellő odafigyeléssel." értelmezhetetlen ebben a környezetben.
Nem lehet ennyire felelőtlen emberre saját belátására bízni a megfelelő döntés meghozatalát, pont emiatt van szükség szabályozásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest