Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee #15125 üzenetére
"Igazából nem is értem azokat akik a Pro 2-es Xiaomit veszik, miért nem G30-at vesznek, alig kerül többe, de minden szempontból többet nyújt."
Én bő egy évvel, és bő 1.000 km-rel ezelőtt Xiaomi 1S rollert vettem, utólag belegondolva a kisebb roller, a Xiaomi Essential jobb választás lett volna!
Munka oda - vissza 5 km, és az összes főbb üzlet, ahová járok ott van a közelben.
Nagyon ritkán érem csak el a napi 15 km megtett távolságot. Ha messzebbre kellene menni amúgy is más eszközt választanék. Ilyen rövid távokkal is simán összejött egy éven belül az 1.000 km. Azért, mert szinte mindenhová ezzel megyek.A kisebb súly, könnyebb hordozhatóság többet jelent, mint az az erő, vagy hatótáv, amit nem használnék ki. Illetve a szerényebb ár miatt még lazábban ott merném hagyni az üzletek előtt. Bár ebből most se csinálok nagy ügyet.
-
PociAti
őstag
válasz
"A pálcikarollerek közül kb ez a kettő gyártó van, amit említeni érdemes, ..."
Két különálló cégről van szó, de a gyártó az egy és ugyanaz: Ninebot.
Ninebot (Changzhou) Tech Co., Ltd., 2ALS8, China -
saril
senior tag
válasz
Az a baj hogy rengeteg roller létezik és nem csak ehez a kettőhöz van alkatrész, nem érdekes, azért is írtam a kérdezőnek hogy ez a kettő van ebben a forumban ajálva, mert mást nem ismernek, drágán, merev vázasat mert az jó!
-
Doky1988
senior tag
válasz
Nekem meg fontos hogyha kell fel tudjam kapni és betudjam vinni ahova kell :) másképp g30at vennék.
-
R a y
senior tag
válasz
Nekem a G30 be se férne a csomagtartóba, örülök, hogyha mi pro 2 átlósan befér. Illetve 169ért vettem a lurdyban, szerintem ennyit megért. Mondjuk a mostani árán már nem biztos, hogy ezt venném. A mi pro 4et meg hagyjuk…
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest