Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Casseius
üzenetére
A gyári 8,5"-hoz képest akkor alapvető fizikai hatások miatt "duplán" csökkenti a hatótávot.
Egyrészt az átmérője miatt (nagyobb energiára van szükség a megpörgetéshez),
illetve a kb. 7%-kal szélesebb felépítése (nagyobb lesz a gördülési felület).Továbbra is mozgatja a fantáziám a gyáriról való átállás a PMT e-Fire 10x2,125-re. A megnövelt levegőmennyiség talán adna annyi lengéscsillapítást, ami érdemben komfortosabbá tenné a mozgást.
Lengéscsillapítót nem akarok a rollerra (súly és méret miatt), így most talán az a fő kérdés, hogy előre a gyári villába egyáltalán bele fér-e a 10x2,125?Nekem Xiaomi Mi 1S rollerem van, jelen szokásaim miatt a hatótáv és a sebesség csökkenésében 20-25%-ot is el tudnék viselni, nem zavarna.
-
Miikee
csendes tag
válasz
Casseius
üzenetére
Köszönöm az újabb infókat. Elsőre értetted jól, még nincs fent monorim a rolleremen, még teljesen alap. A "maradok"-ot csak a tervre értettem, mert fejben már elég sok variációt összeraktam. De látod, elég hiányos a tudásom így amire elsőre azt gondolom, hogy milyen jó lesz (pl. gumi) a többi részlet alapján kiderül, hogy még sem jó ötlet. Így viszont még az összes tanácsodat meg tudom fogadni.

Ezek alapján jobban járok a nyílt rugós monorimmal és elég az olcsóbb 10-es gumi is. Thx
Miklós
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- Phanteks Enthoo Pro
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest