Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Casseius
üzenetére
A gyári 8,5"-hoz képest akkor alapvető fizikai hatások miatt "duplán" csökkenti a hatótávot.
Egyrészt az átmérője miatt (nagyobb energiára van szükség a megpörgetéshez),
illetve a kb. 7%-kal szélesebb felépítése (nagyobb lesz a gördülési felület).Továbbra is mozgatja a fantáziám a gyáriról való átállás a PMT e-Fire 10x2,125-re. A megnövelt levegőmennyiség talán adna annyi lengéscsillapítást, ami érdemben komfortosabbá tenné a mozgást.
Lengéscsillapítót nem akarok a rollerra (súly és méret miatt), így most talán az a fő kérdés, hogy előre a gyári villába egyáltalán bele fér-e a 10x2,125?Nekem Xiaomi Mi 1S rollerem van, jelen szokásaim miatt a hatótáv és a sebesség csökkenésében 20-25%-ot is el tudnék viselni, nem zavarna.
-
Miikee
csendes tag
válasz
Casseius
üzenetére
Köszönöm az újabb infókat. Elsőre értetted jól, még nincs fent monorim a rolleremen, még teljesen alap. A "maradok"-ot csak a tervre értettem, mert fejben már elég sok variációt összeraktam. De látod, elég hiányos a tudásom így amire elsőre azt gondolom, hogy milyen jó lesz (pl. gumi) a többi részlet alapján kiderül, hogy még sem jó ötlet. Így viszont még az összes tanácsodat meg tudom fogadni.

Ezek alapján jobban járok a nyílt rugós monorimmal és elég az olcsóbb 10-es gumi is. Thx
Miklós
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest