Hirdetés
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Casseius
üzenetére
A gyári 8,5"-hoz képest akkor alapvető fizikai hatások miatt "duplán" csökkenti a hatótávot.
Egyrészt az átmérője miatt (nagyobb energiára van szükség a megpörgetéshez),
illetve a kb. 7%-kal szélesebb felépítése (nagyobb lesz a gördülési felület).Továbbra is mozgatja a fantáziám a gyáriról való átállás a PMT e-Fire 10x2,125-re. A megnövelt levegőmennyiség talán adna annyi lengéscsillapítást, ami érdemben komfortosabbá tenné a mozgást.
Lengéscsillapítót nem akarok a rollerra (súly és méret miatt), így most talán az a fő kérdés, hogy előre a gyári villába egyáltalán bele fér-e a 10x2,125?Nekem Xiaomi Mi 1S rollerem van, jelen szokásaim miatt a hatótáv és a sebesség csökkenésében 20-25%-ot is el tudnék viselni, nem zavarna.
-
Miikee
csendes tag
válasz
Casseius
üzenetére
Köszönöm az újabb infókat. Elsőre értetted jól, még nincs fent monorim a rolleremen, még teljesen alap. A "maradok"-ot csak a tervre értettem, mert fejben már elég sok variációt összeraktam. De látod, elég hiányos a tudásom így amire elsőre azt gondolom, hogy milyen jó lesz (pl. gumi) a többi részlet alapján kiderül, hogy még sem jó ötlet. Így viszont még az összes tanácsodat meg tudom fogadni.

Ezek alapján jobban járok a nyílt rugós monorimmal és elég az olcsóbb 10-es gumi is. Thx
Miklós
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Spórolós topik
- BestBuy ruhás topik
- EAFC 26
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest