Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz dabadab #7867 üzenetére
Pont arra akartam kilyukadni, hogy a PDF kezelés, mint a reader hasznalhatosaga...jelenleg hasznalhatatlan, mert nehezkes a kezelése. Éppen most tervezem felrakni a 3.4-es KK-ra a legújabb JB-t (11), mert az új "utángyártott" PDF olvasó sokkal jobb, mint a gyári.
Nem várok csodákat a PDF-tól, pont a felbontás miatt, de az is tény, hogy a 3 GB vs 1,3 GB azért sajnos eléggé jelentős.
Leszedtem egy idiótán tördelt-szkennelt BBC History-t (dupla oldalanként van szkennelve!!! ) és az konkrétan teljesen használhatatlan. Még ha A4-ben is lett volna szkennelve, sajnos az a belenagyítós dolog elég gáz...illetve az egész nagyban függ a PDF minőségétől is, hogy pl a szöveg az szöveg vagy az is kép...
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz freelanced #8005 üzenetére
Meg azt néztem, hogy érdemes egy kicsit várni, mert elég sokat visszaküldtek..3,5 az amazonon az értékelése! Amúgy a leghitelesebb véleményt a cuccról az Amazonon lehet találni, kicsit szemezgetsz, és kiderül a sok véleményből, hogy milyen is a cucc...a szövegekből pedig általában egyből lejön, hogy marketinges írta, vagy valódi user..sőt ugye az Amazon megjelöli, hogy a véleményt író tényleg meg is vette a cuccot és úgy írt róla...én tuti lecserélem a K3 3G-t, mivel főleg ágyban olvasnék, de még kicsit várok vele...
-
Lethal Gene
aktív tag
Hát az én olvasási szokásaimhoz a PW jobban passzol, úgyhogy eladom a jólbevált Kindle 3 3G-met.
Rajta a legfrissem Firmware + JailBreak, PDF reader + screensaver.A 3G dolog nagyon fog hiányozni, mert az ingyen mobilnet, azér mégiscsak jó dolog...és az olvasás mellett, nem rossz, hogy pl. az emailjeinket bárhol, tök ingyen elérhetjük...
Még nem raktam fel sehová, most határoztam el magam az eladásra...
Ha érdekel valakit közületek, küldjön egy privit nyugodtan. Az olvasóhoz van egy eredeti Amazon bőr tök is.
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz freelanced #8164 üzenetére
gondolom volt PW-t is használtál korábban, arra alapozod a véleményed...
-
Lethal Gene
aktív tag
PW tulajok, időközbeni tapasztalatok a készülékkel? hogy vált be?
-
Lethal Gene
aktív tag
Én is nagyon elégedett vagyok a PW-tal, gyorsan rendeltem hozzá egy slim tokot, ha valkait érdekel, INNEN Pikk-pakk itt volt pár nap alatt, és nagyon jó minőségű, nem fosgagyi érzetű.
-
Lethal Gene
aktív tag
-
Lethal Gene
aktív tag
válasz vtechun #8772 üzenetére
Menő! Majdnem én is ilyet rendeltem ebayen, már nem is emlékszem, hogy végül miért nem... Ha levágom a kis fület vagymit, akkor szinte tok ugyanolyan...
PW-hez screenprotector fóliát próbálta valaki? mennyire rontja a használhatóságot? (érintés érzékenysége, tükröződés stb...) ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Automata kávégépek
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Házimozi belépő szinten
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest