Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kabri
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni, ez lesz az első olvasóm. A Kindle Paperwhite 4 (2018) és a Kindle 10 (2020) típusoknál kötöttem ki. Árban kb. egálban vannak, de nekem mégis úgy tűnik, hogy a PW4 lenne a jobb vétel, csak nem értem, az újabb modell miért nem tud többet? Ti melyiket ajánlanátok?
-
Kabri
csendes tag
Sikerült vennem egy Adobe ePub (Adobe DRM) formátumú e-könyvet. Ezt a formátumot nem támogatja a Kindle, de nyilván nem figyeltem, csak azt láttam, hogy ePub...
Van valakinek ötlete, milyen lehetőség van más formátumba áttenni? -
Kabri
csendes tag
válasz matti70 #28011 üzenetére
Nem sima epub volt, ezért nem is ment el emailben, ez volt a baj, a Kindle visszadobta, mert digitális jogvédelem volt rajta. Először csak egy hitelesítő linket kaptam. Be kellett regisztrálni az Adobe digital.... valami oldalra, ott kellett letölteni egy Adobe digital edition progit, abban lehetett letölteni azt az acsm filet, amit kaptam. Ebben a Windows -os programban így megnyitottam az ebookot. A Calibrába be kellett tenni azt a plugint, ami levette a digitális jogvédelmet és utána lett sima epub, amit el lehetett küldeni a Kindle-nek emailben. Férjem segített, de megőszültem, mire végigvitte.
Szóval vigyázzatok az Adobe Epubbal. Amúgy a Libristo oldalán vettem könyvet is és ezt az e-book-ot most először, mert amit keresem félárban volt náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OTP Bank topic
- Docker konténerizálás
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen routert?
- Gaming notebook topik
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
- 8. gen. iPad 10,2" Wifi+Cellular 90% akku, Bomba Áron
- Apple iPad Air 5 M1, Space Gray, 64Gb , Wifi + Cellular ( Sim+eSim ) független, 100% akku, + Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs