- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ultio
aktív tag
válasz
bozso073 #4234 üzenetére
Ha erősödik a Ft, akkor még olcsóbb lesz, ha közvetlenül az Amazon-tól rendeled. Amennyiben 200 Ft körül alakul a dollár árfolyama, már ott vagy, mint a bolti reklámos verziónál.
Mindenképpen a fa alá kell, nem tudsz/akarsz várni?
Ha karácsonyra kell, akkor neked kell eldönteni, hogy 5000 Ft-ot ér-e a reklámmentesség.Ha Németországban van ismerősöd, akkor ott ingyenes a kiszállítás és 99 euró a Kindle 4 reklámmentesen.
-
bozso073
tag
válasz
bozso073 #4234 üzenetére
Most beszéltem a kereskedővel; annyit mondott, hogy ha a nála vásárolt termékkel gond van, kb. két hét az átfutási idő, amíg egy újat tud a kezembe adni. Ennyi idő kell neki, hogy visszajuttassa az USA-ba a terméket, a kinti kapcsolat jelezze az Amazonnak a problémát, majd az új készülék visszaérkezzen az országba.
-
bozso073
tag
válasz
bozso073 #4232 üzenetére
Szóval szummázva; mit gondoltok, melyik K4 legyen?
-magyar kereskedőtől a reklámos, 32.500,-Ft ami ca. 5000 HUF-fal olcsóbb, 1 év garanciával, számlával
-vagy direktben az Amazontól a reklámmentes verzió $162-ért (szállítási, vám, stb. költséggel) ami forintosítva kb. 37.500,-Ft.
Mindkettő ideér karácsonyra, mindkettőre van közvetve, vagy közvetlenül garancia. -
eami
veterán
válasz
bozso073 #4223 üzenetére
mondjuk az sem olyan rossz dolog, hogy bárhol legyél a világon ha elromlik a kindle és garis akkor akár 1 napon belül a kezedben tarthatsz 1 új példányt. nem igazán kérdeznek semmit sem csak cserélnek. itthon azért általában nem ez a megszokott. szóval ilyesmire gondoltam gari tekintetében
-
bozso073
tag
válasz
bozso073 #4222 üzenetére
Persze ha nem hivatalosan kerül be az országba, elgondolkodtató, hogyan lesz megoldva a a garancia. Az is igaz, hogy ha MO-on vásárolok egy garis készüléket, nem az én gondom, hogy hogyan oldja meg az eladó a szállító országgal a cserét; én vele állok szerződéses viszonyban. Egyedüli probléma csak az ügyintézés határidejében lehet; bár erre kis hazánkban vannak jogszabályi előírások; ez mondjuk lehet hosszabb idő, mintha az Amazon küldené az újat.
-
ratobi
senior tag
válasz
bozso073 #4218 üzenetére
Üdvözlet,
A napokban volt a kezemben egy ilyen reklámos verzió. A képernyő védő az teljes egészében reklám, valamint mikor a könyvek között válogatsz akkor az alsó részén, úgy másfél centit foglal el egy csíkkal. Szerintem nem zavaró, csak annak fura, aki az eredeti verziót ismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- ÚJ Bontatlan Apple iPad 11 (A16) 128GB Silver ! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad Pro 4 (2022) 11" 128GB Cellular M2 Chip - Makulátlan, akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 256GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Apple iPad 10th Gen. 64GB WIFI Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Apple Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló