Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok!
Apósom K4-e számítógépre dugva először kiírja, hogy tölt, de aztán azt hogy nem tölt.
A sárga LED világít. Most akkor tölt, vagy nem? -
sto1911
veterán
Megerkezett az enyem is, nagyon szep a kijelzo. Mivel nem touchos, igy gepelni eleg durva vele, menuben elmegy egynek, de ezen kivul nincs baja
Az amazon szepen konvertal pdf-et, allithato betumerettel, kepekkel, NAGYON kellemeset csalodtam!, ill. a natur pdf-et is megeszi (csak a nagyitas resze hibazik, de ez a pdf tulajdonsagai miatt van), es fekve eleg jol olvashato.Egy tipp, hatha belefut valaki:
ha usb-re dugva akarunk olvasni, akkor kiirja, hogy lehet, csak valaszzuk le a storage modot. Ez Win7-en a talcat hasznalva nem mukodik, Sajatgep > Kindlere jobb gomb > Eltavolit-tal viszont igen.[ Szerkesztve ]
-
retifosas
csendes tag
Sziasztok! Nekem is van egy Kindle Keyboard 3G olvasóm! Nagyon szeretem, csak van egy kis problémám vele. A bajom az, hogy a rá feltett, leginkább a prc kiterjesztésű könyveket (ebből van a legtöbb és ezt tudom legkönnyebben előállítani) a címjegyzékben nem megfelelően jeleníti meg! Ez leginkább annak az oka, hogy a készülék nem a fájl nevét jeleníti meg, hanem maga a fájlból olvassa ki a megfelelő információkat. Legtöbbször sajnos a megjelenített információból azt sem tudom melyik könyvről van szó, mert a fájlban lévő és abból kiolvasott adatok hibásak! Rendszerető emberként engem nagyon zavar ez az állapot! Régebbi tapasztalt felhasználóknak biztosan van valamilyen megoldásuk erre a problémára! Jó lenne, ha akár utólag, vagy az e-book fájl készítésekor tudnám ezt a belső információt a fájlban szerkeszteni! Jelenlek az alábbi programokat használom: Mobipocket Creator, Calibre - E-book management, ABC Amber Palm Converter. Előre is köszönöm szíves segítségeteket!!
-
spongyadani1
csendes tag
Szaisztok...most szeretnék e-book olvasót venni és ez a kindle nagyon megtetszett, meg árban is nagyon jó..az 1.hszben azt olvastam hogy nem szabad bedőlni magyar eladóknak akik olcsón adják ezt a cucot. Vsizont találtam ezt www.1bm.hu és korrekt és nem kamunka tűnik. Persze drágább valamivel mint ha külföldről rendelném, de ez nem is annyira érdekelne, inkább rendelnék egy kicsit drágábban, de helyben. Valakinek esetleg van tapasztalata ezzel a céggel kapcsolatban?
-
hampidampi
senior tag
válasz spongyadani1 #5309 üzenetére
Hát ennyiért akár az Amazontól is megrendelheted.
-
Zirowe
nagyúr
válasz spongyadani1 #5309 üzenetére
Nem csak azért éri meg az amazontól rendelni, mert olcsóbb, hanem a garanciáztatás is sokkal kényelmesebb és gyorsabb.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
spongyadani1
csendes tag
válasz hampidampi #5311 üzenetére
aha tudom, azért mondtam hogy az árkülönbség nem zavar, csak valahogy nekem szimpibb az hogy Magyarországon vásárolnám meg, nem lenne vele annyi hajcihő, meg azért a garancia is kényelmesebb ha elintézi a cég nekem ha visszaviszem Pestre. Nem nekem kéne elküldenem, nem is tudok annyira angolul, meg gondolom azért fizetni is kéne érte..küldöldre csomagot küldeni...hát..a lényeg hogy tud-e valaki erről vmit mondani. Megvehetem itt is ez a cég nem néz ki kamunak, ráadásul utánvétes, tehát meghozzák tuti kibontom és megnézem ha ok fizetem, ha nem viheti vissza. Amazonra előre utalás van..
-
Degeczi
nagyúr
válasz hampidampi #5310 üzenetére
alig pár hete derült ki vki problémája nyomán, h sima eszközre küldés során nem gerenálja újra a metaadatokat
(legalábbis a borítót biztosan nem, mert annak kapcsán derült ki: a metadatok között már egy új kép szerepel, de az eszközre továbbra is a régi kerül, csak egy konvertálás során generálja újra. De aztán az már lehet, h a szerzőt/címet enélkül is megváltoztatja, mert azt egyszerűbb megtenni, és sűrűbben van is rá szükség) -
Zirowe
nagyúr
válasz Enszuke #5314 üzenetére
Na de azt hogy?
Mobilnál még megértem, de olvasónál?
Ezt is lehet használtan árulni 0% áfával?Amúgy utánvét egyáltalán nem úgy működik, hogy megjön, kibontod, és utána fizetsz, hanem addig hozzá nem nyúlhatsz a csomaghoz, amíg ki nem fizetted.
Tényleg kényelmesebb visszavinni Bp-re, és hagyni, hogy a cég intézze a gariztatást, míg az amazon esetében várni otthon a futárra a csere miatt.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Degeczi
nagyúr
válasz spongyadani1 #5313 üzenetére
- nem Bp, hanem Dunakeszi
- nem kényelmes, kártyás a fizetés, hanem KP-t kell kivenni és a futárnak fizetni
- gariztatásnál neked kell eljutattadnod hozzájuk, és várni az ügyintézést, ahelyett, h az Amazon pár nap alatt küldene egy másikat, a rosszat pedig odaadnád a kézbesítőnek (aminek természetesen semmilyen költsége nem lenne számodra)
- 1200 Ft-ért postáznak, miközben az ár már eleve egy picit magasabb, mint az Amazoné, szállítással együtt(nomeg ugyan mindegy, de mégis, milyen dolog már 1BM néven céget létrehozni? Egy Amaz0n-tól sem vennék semmit...)
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Enszuke #5317 üzenetére
Azért ezekkel a trükkökkel nem árt vigyázni. Ha ilyen egyszerű lenne, akkor mindent használtként árulnának. És ugyebár a garancia is másképpen érvényes egy használt cikkre, mint egy újra.
Természetesen spongyadani1 onnan vásárol, ahonnan akar, itt csak arra akarnak rávilágítani, hogy olcsóbb és biztonságosabb az Amazontól rendelni. Ettől még rendelhet drágábban és rizikósabban, tőle függ, az ő döntése.
[ Szerkesztve ]
-
ZooLee
senior tag
válasz Degeczi #5318 üzenetére
Egy Amaz0n-tól sem vennék semmit...
Osztmostmé'? Onnan lehet rendelni Adibas cipőt, Neki dzsoggingot, Reobek szandált, iPone telefont és Soni rádiót. Tuti bót occsoé...
Viccet félretéve, Az Amazon boltjára sok panasz nem érkezhet, nem csak hogy kifogástalan szolgáltatás (legalábbis azzal kapcsolatban, amit szállítanak hozzánk) hanem a Kindle esetében az árak is nagyon jók, nem véletlenül nem lehet olcsóbban kapni sem itthon sem máshol. (Aztán meg offline vásárlásnál érhet az a meglepetés is, hogy a "csak kicsit drágább" készülék nem a normál változat, hanem a KSO, amit viszont tényleg nem hivatalos itthon.
Z.
-
retifosas
csendes tag
válasz hampidampi #5308 üzenetére
A kérdésem az, hogy hogyan tudnám a meglévő fájljaimban (prc) a Kindle-ben megjelenő adatokat szerkeszteni? Tömeges szerkesztő lenne a legjobb, mert kb. 50-100 körül biztosan belefáradok!
-
Degeczi
nagyúr
válasz snowdog #5324 üzenetére
valóban nem, de amennyire csak lehet, kényelmes a Calibre: elég pl. egyszer létrehozni egy írót, és ha utána van egy rakás másik könyv, ami szintén hozzá tartozik, de nincs (vagy rosszul van) kitöltve a neve, akkor elég azokat rádobni az írók listájában az ő bejegyzésére, és az összes odapakolt könyvben lecserélődik arra a névre
-
spongyadani1
csendes tag
Köszönöm nektek a hsz-eket..most már teljesen meggyőztetek hogy az Amazon-ról vásásroljam meg. Nagyon meggyőzőek voltak az érvek..köszönöm hogy a bizonytalanság mérlegét a józanság oldalára billentettétek el....
-
kopidoo
senior tag
Garis kérdésem van (500. felvonás, tudom)
Ha az USA-ból hozatok 79$-os Kindle-t, és teszem azt kifingik, akkor azt hogyan tudom gariztatni?
Másik lehetőség lenne a taobao-ról (rokonnal hazaküldetni), annak a gariztatása vajon hogyan menne? -
mitulabattyi
aktív tag
válasz spongyadani1 #5326 üzenetére
Pofátlanok az itthoni árak! 30e alatt nem kapni, felette is csak a reklámosat.
Kénytelen voltam én is az amazontól megrendelni. De így legalább biztos az 1év garancia, és nem kell össze-vissza küldözgetnem saját költségen,ha elromlik. -
warcat
veterán
válasz kopidoo #5328 üzenetére
1 év csak a garancia rá, a kedves rokon nézze meg,hogy müködik-e,ha nem gyári hibás akkor féllábon is kibír annyit ,egyébként szerintem csak a rokonnak/részedre vásárlónak visszaküldve lehet gariztatni ithonról közvetlenül Amazonnak nem.
Az itthoni árra válaszolva: aki eladásra hozza be annak még van 14 %-os vám is.
Egyébként én is most csatlakoztam,meguntam végül,hogy rengeteg alapmünek számító sci-fi elérhetetlen magyarul.
Szállításról ha érint valakit: péntek hajnalban rendeltem meg,tracker alapján hétfő reggel már az országban volt, 9 körül jött a vámolós email,délelőtt visszaküldtem,délután elintézték,másnapra jött a futár,tehát kb 4. napon már itt is van.EA: It's in the crate!
-
Ereshkigal
őstag
Kindle 4-hez szeretnék tokot/tartót venni. Olyat, amiből könnyen ki tudom venni, viszont szállítás közben nem esik ki belőle; legyen merev, hogy ha nyomódik, védjen.
Elkezdtem már nézelődni, de hátha van jó tippetek. -
MODERÁTOR
Indexes kindle forumból:
Kindle és repülés:
tegnap Ferihegyen (akkor is az röntgenes átvizsgálás óta (a repülőn kapcsoltam be) a képernyő alsó sarka állandóan egy statikus képernyővédő ábra részletet mutat, plusz 2-2 sor vízszintesen és függőlegesen is kiment. Kezdem a reklamációt az amazonon.
első válasz:
a váróban akkor még nem olvastad?
és a gépen mikor: még lenn, vagy már csak az utazómagasságon kapcsoltad be?
azért fontos, mert a korábbi hírek cáfolták, h az átvilágítás okozná, és a kabin viszonylag gyors nyomásváltozását jelölték meg helyette (ami persze normál esetben szintén nem szabadna, h bajt okozzon, de sok példány úgy tűnik, mégsem viseli jól)Na most merjünk repülni Kindle-lel vagy nem
Bocs, hogy állandóan ezen rágódok[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
moli.hu
őstag
válasz koncsik #5333 üzenetére
tudsz hivatkozast adni a nyomasvaltozasra?
mert hiheto informaciot eddig en csak arrol olvastam, hogy a statikus feltoltodes cseszi szet (ami mellesleg repteren a rontgengepek gumiszalagjanal fordul elo, de ez most teljesen lenyegtelen, akar lehetne a duty fee shop kasszajanal is.). ezert is cafoljak a rontgent.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Váróban is, földön a gépben, felszállás közben és utazómagasságban is olvastam, k3 és k4, kutya bajuk.
-
Degeczi
nagyúr
válasz moli.hu #5334 üzenetére
tippként olvastam valahol, a statikus feltöltődés mellett
biztosat senki nem írt még az okról, de az átvilágítást cáfoljákazért kérdeztem a várót, mert az itt is kizárná az átvilágítást (beleértve a gumiszalagot): hiszen az már utána van, és nem valószínű, h csak később jelentkezne a hiba
-
rumkola
veterán
válasz Ereshkigal #5332 üzenetére
a 9.90 -eseket nézd, én ilyet vettem és meglepően jó minőség, belül bársony, a fedele pedig keményített, kívűl viszont puha és jó tapintású
a felső 2 bújtató gumissztem jól néz ki, jól véd
mellesleg többet meg nem ér egy tok, legalábbis nekem -
snowdog
veterán
Na most merjünk repülni Kindle-lel vagy nem
Bocs, hogy állandóan ezen rágódokHa ez neked ennyire kardinális kérdés, akkor miért nem veszel a gépedhez egy alu tokot? Én mostanában nem szándékozom repülővel utazni, de a gép védelme érdekében az alu tokot mégis megvettem.
Itt már írtam róla (#2087, 2088), képeket is betettem (#2258). [link]
-
MODERÁTOR
válasz snowdog #5339 üzenetére
Jogos. Nem emlékeztem, de egyre jobban aggódom, ahogy közeledik az utazás...
De ha a légnyomástól van? Akkor semmi sem védi meg, persze. Ettől az eladótól vetted? Ha javasolod őt, megveszem. Köszönöm.
Degeczi, hát igen a nyomás az gáz (ill. lég). Ráadásul ugyebár Spec.Offer-es a K3-mam, tehát a gariztatás kicsit nehézkes lenne...
MIndegy, rendeltem Kínából egy 7"tabletet, legfeljebb azt viszem...ha megjön. Csak a meetingeken az feltűnőbb, mint egy bőrtokos Kindle[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
snowdog
veterán
válasz koncsik #5341 üzenetére
Ettől az eladótól vettem (lee262online), akkor még $24.99-ért, most csak $18.99 és 11 nap alatt jött meg. [link]
Egyébként mint írtam nem a röntgengép, és a légnyomás változás ellen vettem, hanem az esetleges képernyőt érhető sérülések (fizikai nyomás, úgy mint kulcscsomók és hasonlók, ütés, stb) ellen. És még támasztéknak is kiváló.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz snowdog #5342 üzenetére
Már nem nagyon emlékszem a fizikára, és Kindle ezen tulajdonságaival sem vagyok tisztában, úgyhogy nem zárom ki az abszolút hülyeséget kérdezést... Ha függőlegesen tartom nyomásváltozás közben a K-t, az megóvhatja valamennyire? (Persze már látom magam előtt, ahogy zuhan a gép, de én bőszen igyekszem mindig függőlegesen tartani... )
-
MODERÁTOR
-
Degeczi
nagyúr
válasz snowdog #5342 üzenetére
nem nagy a változás, de gyors: te is erősen érzed a füledben
természetesen el kellene viselnie az olvasónak - de ez már a sokadik példa, amikor nem teszi, tehát van esély a meghibásodásra, és ez alapján sajnos nem valószínű, h egy fém tok megvédené, hiszen a mostani esetben nyilván nem az átvilágítás vagy szalagon feltöltődés tett be
(persze lehet, h nem is a nyomásváltozás - de más tippről nem tudok, ami itt valószínű ok lehetne)egyébként olyan is volt, aki már eleve hibás kijelzővel kapta, újonnan: ott már az USA-ból ideszállítást sem viselte el
jó lenne tudni, mi a tényleges ok, mert így a gar lejárta után félve vinné az ember magával
-
Degeczi
nagyúr
válasz Enszuke #5346 üzenetére
a legtöbb példány nem csak azt az első (ill. talán második, hiszen először Kínából szállítják USA-ba, bár fene tudja, repülőn-e) utat viseli el, hanem utána is - de ettől még nem érdemes elbagatellizálni, mert létező probléma!
(és ha most te lennél az érintett egy már lejárt garos olvasóval, akkor nem hiszem, h ezt kérdeznéd...)
-
MODERÁTOR
válasz Enszuke #5346 üzenetére
Bakker, egy kicsit gondolkoznom kellett
Jogos. Az enyém USA-ból jött átszállással, bőröndben (csomagtérben)... Vegyem ezt sikeres tesztnek?
Azért az alutok bejövős, főleg, hogy ha jól látom, kitámasztható...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Lenovo Tab M10 FHD 64GB/4GB 10,6 tablet dobozában
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest