Hirdetés
-
LOGOUT
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
válasz
#20584850 #28488 üzenetére
Akar ugy is lehetett, bar szamomra valoszinubb, hogy "erzetre olyan" alapon szuletnek ezek a velemenyek:
"Van aki azt mondja, hogy neki az a tapasztalata, hogy nem igazán csökken a gyorstöltéssel az akku élettartama.
Van aki meg azt, hogy neki pedig az, hogy lassú töltéssel tovább bírja az akku."
En magam sose foglalkoztam ezzel kulonosebben - sok eve vettem egy, az akkor aktaulis szabvanyokat tudo asztali toltot nehany usb porttal es azt hasznaltam mindenhez.
Ezt a toltot most aktualizaltam epp. Tolt, amennyivel tolt, nem szamit. Nalam az akksik elettartama altalaban hosszabb, mint a kihordasi idejuk. Pl. sokeves alap Kindle 3-at csereltem Oasis 2-re 7 evvel ezelott, nincs bajom az akksival most se.
Egy helyt tunt fel csunya csokkenes az akkukapacitasban: egy Garmin autos navigacio (ami csakis autoban volt toltve a sajat kabelevel szivargyujtorol) kb. 1.5 ev alatt gyakorlatilag csutkara szopta magat, csak toltorol volt hajlando bekapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest