Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szetcsuszott
aktív tag
válasz
pulutodurumo #19915 üzenetére
Nekem ez a pagani van már régen a kedvencek közé mentve, a narancs varrású szíjjal és a fekete számlappal.. Nem akarom más hobbik és a családom elől elvenni a pénzt, ezer jobb helye van, mint órákra költeni, de egy ilyenem még lesz, ez szinte biztos. (na jó, igazából az van hogy nem vagyok órab.zi, cserébe sóher is vagyok és sajnálok pénzt adni azért, hogy a jelenlegi kettő helyett három karórám legyen
De sajnos ez tetszik.
-
dzsi23
addikt
válasz
pulutodurumo #19915 üzenetére
Hm, "ezer éve" ismerem ezt az órát, a legelső Pagani, amit láttam, de végig azt hittem, hogy sima kvarc.
Még szerencse, hogy nem hamarabb dobtad be az infót, már leszokóban vagyok a kvarcokról.
Szerk.: És nem is csak ebben van VK67, hanem pl. ebben is. Nahát, mindig tanul valami újat az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Gree klíma AKCIÓS áron beszereléssel együtt!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest