Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ádám16
addikt
New iPhone SE is still imminent and should be announced by next week, when the company is holding product briefings. Tomorrow there’s a smaller announcement. For Friday, Apple Vision Pro reps are reaching out to press about an announcement to come. M4 MacBook Air within weeks.
Na ne már.
Folytatódik a tologatás, tényleg hihetetlen.
-
Ádám16
addikt
válasz
grizlisandor #53 üzenetére
Hónapok... évek óta várom az új SE-t, abban bízva, hogy a mini méretet viszi tovább.
-
Ádám16
addikt
Én talán azért fogok egy ilyet venni, mert friss a SoC, és a 20. iPhone-ig szinte biztos vagyok benne, hogy fingot fognak reszelni minden szériánál, ahogy évek óta teszik.
Én akkor tervezek újra "csúcs"iPhone-t venni.Addig pedig jó átmenet lehet egy SE. Vagy a 13 mini kap új akkut, és kihúzom azzal, még nem tudom.
-
Ádám16
addikt
Droidnak nincs arfelismerője. Droidos telók legjavának van 2D arcfelismerője, ami valóban sokkal rosszabb, mint az Apple cuccain.
Btw anno a Huawei Mate 20 Pro-m még gyorsabban is azonosított, mint most a 13 minim, és ugyanazt a technológiát alkalmazta, mint az Apple. Kár, hogy pl. a Samsungnál ez nem terjedt el, szerintem is nagyon jó dolog.
Néha azért jó lenne egy kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasó is, mert van, hogy nem tudja felismerni pl. az arcomat napszemüvegben, vezetés közben, napfényben. Akkor kellemetlen pötyögni a kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Élesítették az új iPhone SE-hez a termékoldalt az egyik legnagyobb tokgyártó weboldalán, valakire nagyon mérgesek lehetnek most az irodában.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox Series X|S
- Crypto Trade
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest