- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
typermuzli
csendes tag
Üdv uraim örömmel látom ,hogy a téma nem merül nem merült ki .Valaki tud valamit Velencéről kb. 98-ban vendégeskedttem jómagam is ott bár csak 1 hét volt ,akkoriban még akadt néhány látni való P14 talán P18 a HÁP stb. Vagy legalább olyan lehangoló képet fest mint Galecska ?
-
typermuzli
csendes tag
Tiszteletem az uraknak ! Kicsit lemaradtam a témában volt némi egészségügyi problémám, ha jol olvastam akkor bövült a kör Tab ,Császár ,Kunmadaras,Totvázsony,Kiskunlacháza,Nagyvázsony ,itt illetve még kitudja hogy még hol tároltak motyot szergejék?! Valakinek van esetleg infoja nagyvázsonyt örzik még?
-
typermuzli
csendes tag
válasz
typermuzli #319 üzenetére
Nos uraim HADSZ képeit végig nézve nyál csorgatva ki jelenthetjük bécsnél véget ér europa a maradék egyszóval balkán
-
typermuzli
csendes tag
SIIIrva könyörgöm " jók a képek " NAGYON mi a bánatért kell mindent igy az enyészetnek átadni???? bár a legtöbb egy működő muzeum volt és már talán a rendszeresitésűk ,ill. elkészűltűk után elavultak voltak .Bár probálták valamennyire álcázni lsd. érd háp kézzel festett tereptarka beton placcc a háp elött.Elég komoly melo volt ecsettel bohockodni de legalább az idő elment vele.Biztos lehetett volna valami hasznos dolgot ,kezdeni belölük .Nem pedig a braziloknak ki Irni tessék a tietek vigyétek ami csak mozditható.
Ja utoljára jártam arra (ÉRD) nem volt ill. nem láttam örséget
-
typermuzli
csendes tag
válasz
typermuzli #102 üzenetére
Jó napot
Amiröl irtam a multkor sikerült elkavarnom arra igaz este II.ker csiksomlyó u 20-as számmal szemben van az objektum É47.5353891 K19.00552523 és még mindig örzik az EÁP-os meglehetősen morcos volt lehet hogy csak éhes?tutira felugatta az egész környéket -
typermuzli
csendes tag
Nagyon komoly bár azért megnéznék egy "Europait "is hogy ott a korabeliek hogyan néztek ki ,mennyivel modernebbek vagy műszakilag ,kialakitásban miben mások .Holnap felkaptatok és megnézem a hegyen amiröl irtam .Illetve a hármashatár hegy tetején is volt egy Hm század ?zászloalj?
-
typermuzli
csendes tag
válasz
typermuzli #100 üzenetére
nagyon komoly lehet meg kéne nézni élöben nah rá is cuppanok a témára .hátha van vki aki tud vmit intézni az ügyben jah és lehet hogy csak én nem láttam a listában diosd és törökbálint között is van valami a tétényi fensik alatt állitolag horror nagy belül nem is olyam rég láttam a bejáratát tbálint felöl ahogy láttam még talán vonat is betudott, tud? menni
-
-
typermuzli
csendes tag
válasz
typermuzli #85 üzenetére
vágom hogy melyiket mondod de nem tudom mi volt az az emlékmű
-
typermuzli
csendes tag
Hally!
Nah szóval ha beléptél a kapun balra a 22-es adóház felé tudttál eljutni kb. 5-10 perc gyalog csak egyszer koricáltam el arra a másik irányban volt a lényeg az ör barakk .... tovább egyenesen kicsit balra eáp legalább olyan komoly arcú ,félelmetes g.i jokba botlottál mint amilyen én is voltamitt egy kis lépcső lefelé és egy terepszinűre festett beton placc volt "megjegyzem tengozásra kiváloan alkalmas" itt volt van a háp állitolag minden ellen védelmet nyújtott de 30 C' melegben a gatya is le....t rólad volt itt aggregátor , nem is egy ,I kocsi stb . ami állitolag megjárta a Karakunt is v.melyik talán strella lövészeten . Vissza a felszinre eáp után balra legénységi és tiszti épület mellette egy heli leszálló és utána volt az én drág nyadezsdám kabina 66 következö magaslat üres prv megint szünet utolson ott dIszelgett a nyeva mögötte alatta volt egy indito "platform" tudod fel le jobbra balra tud forogni de hogy a motyó el is indult -e volna róla passz visszafelé persze minden magaslat alatt mellett egy aggregátor volt kb fél úton balra a roncstelep illetve valamikor biztos jo kondiban voltak a krazok ,uralok némelyik Km órájában nem volt több 1-2 ezer km de tksak voltak amúgy .A11.ik lérakot ha jol tudom megszüntették utána léte 1 zászloalj voltunk utána pedig a vasvárival együtt kész.
-
typermuzli
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Ingatlanos topic!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- Autós topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tippmix
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest