- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
Senki nem tud segíteni. nekem az is jó ha valaki tudja úgy módosítani a html kódokat, hogy az már tartalmazza a jelszavamat és azt minden indításnál autómatice meghívja és ha kész akkor be is zárodik.
-
haxy27
aktív tag
Nem kérem ingyen, ha erre céloztál. De először jelentkezők kellenek akik meg tudják oldani ténylegesen mondjuk nem 1 év alatt ha nem jóval elóbb. És ha van ijen biztos meg tudunk egyezni. A dolognak utána jártam másként nem lehet csak szoftveresen. Még a szolgáltató sem tud másik megoldást így ha nem ir valaki progit rá akkor marad az explorerbe kézi be irogatás. De ez azért nem jó mert nem mindig az explorer az első ami elindul a gépen.
Itt egy kép ami nekem be jőn, ahova a jelszót kell irni.
http://forum.hwsw.hu/index.php?act=Attach&type=post&id=5023525
-
haxy27
aktív tag
A dolog ugy néz ki hogy van egy internet kapcsolatom ami mindig jelszót kér ha belépek a vinbe ezt szeretném megoldani egy. mivel nem felbukanó ablakrol van szó hanem egy a web oldalba ágyazott jelszó, bekérés, igy a router nem jühet szóba mert az nem tzdja megadni a jelszót és felhasználói nevet.
Arra gondoltam hogy valaki irhatna egy progit ami figyeli az internet felé menő kéréseket és ha ez a bizonyos oldal jőnne be akkor autómatice ki töltené a megfelelő mezöket és le okézná. nagyábol enyi. de nem feltétlen böngésző megy a net felé hanem skype meg miegymés és ezért kéne a progi.
Aktív témák
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nem lesz Xiaomi 16
- Kerékpársportok
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest