- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
haxy27
aktív tag
Senki nem tud segíteni. nekem az is jó ha valaki tudja úgy módosítani a html kódokat, hogy az már tartalmazza a jelszavamat és azt minden indításnál autómatice meghívja és ha kész akkor be is zárodik.
-
haxy27
aktív tag
Nem kérem ingyen, ha erre céloztál. De először jelentkezők kellenek akik meg tudják oldani ténylegesen mondjuk nem 1 év alatt ha nem jóval elóbb. És ha van ijen biztos meg tudunk egyezni. A dolognak utána jártam másként nem lehet csak szoftveresen. Még a szolgáltató sem tud másik megoldást így ha nem ir valaki progit rá akkor marad az explorerbe kézi be irogatás. De ez azért nem jó mert nem mindig az explorer az első ami elindul a gépen.
Itt egy kép ami nekem be jőn, ahova a jelszót kell irni.
http://forum.hwsw.hu/index.php?act=Attach&type=post&id=5023525
-
haxy27
aktív tag
A dolog ugy néz ki hogy van egy internet kapcsolatom ami mindig jelszót kér ha belépek a vinbe ezt szeretném megoldani egy. mivel nem felbukanó ablakrol van szó hanem egy a web oldalba ágyazott jelszó, bekérés, igy a router nem jühet szóba mert az nem tzdja megadni a jelszót és felhasználói nevet.
Arra gondoltam hogy valaki irhatna egy progit ami figyeli az internet felé menő kéréseket és ha ez a bizonyos oldal jőnne be akkor autómatice ki töltené a megfelelő mezöket és le okézná. nagyábol enyi. de nem feltétlen böngésző megy a net felé hanem skype meg miegymés és ezért kéne a progi.
Aktív témák
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest