- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
divot
veterán
Azért mondom, hogy egy emailt, amiben leírod, hogy ki vagy, és milyen célra kell az anyag, igazán megér.
Persze ez a hosszabb cikkekre vonatkozik, az ilyen pár mondatos kis vicceseknél valóban nem érdemes erőlködni. De annyival ott is bebiztosíthatod magad, ha odaírod valahol az anyagba a fellelési helyet. -
divot
veterán
Először is az senkit nem érdekel, hogy mi hol jelenik meg, sajna ennél cudarabb a média. De ha közlöd a forrást, akkor már jó úton vagy. A legjobb mégis, ha megkeresed az eredeti közlőt, és megérdeklődőd, hogy közölheted-e az anyagot. Mivel a te lapod senkinek sem lesz konkurenciája, 99 százalékban hozzá fognak járulni a közléshez a forrás megjelölésével. Ezt azért kell megtenned, mert nem tudhatod, hogy az eredeti közlő milyen szerződést kötött az általad kiválasztott írás szerzőjével. Lehet, hogy egy alkalomra szóló exkluzívot, és akkor bajban vagy.
-
divot
veterán
De bizony. Különben előkeveredik a szerző (és mindig előkeveredik valahonnan), aztán sokkal többet kér a cikkért, mint amit ér. Te meg kénytelen vagy kifizetni, nehogy balhé legyen.
Két dolgot tehetsz: átírod, de nagyon, hogy az anyja se ismerjen rá, vagy pedig a forrás megjelölésével közlöd. -
Superman
nagyúr
Ha jól értem ez nem netes újság lesz (erre utal a 14 oldal), hanem rendesen újságárusnál árusított kereskedelmi termék. Ekkor azonban szerintem nem elég, hogy egy - két ember önzetlenül segít, hiszen olyan rovatok kellenek bele, amelyek megfogják az embereket, hogy ezt a lapot érdemes elolvasni. Én filmek terén eléggé otthon vagyok, az is igaz, hogy le vagyok terhelve a munkám miatt (illetve 17 - től le leszek terhelve), de írj egy kicsit több részletet és meglátjuk tudok - e néhány cikket küldeni.
-
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest