- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Parfüm topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
g4mer
senior tag
válasz
Tangkuban #32240 üzenetére
Sajnos mindenhol óvatosnak kell lenni. Pár hónapja itt hardveraprón árult valaki(sok pozitív értékeléssel) designer parfümöket az eredeti árukhoz képest nevetségesen olcsón, bontatlan 100ml-seket(általában a legtöbb hamisítvány nagy kiszerelés) ilyen 7-8ezer ft-okért.
Kommentben jeleztem, hogy azért ezek nagy valószínűséggel mind hamisítványok, természetesen én kaptam figyelmeztetést érte üzletrontás végett..
-
g4mer
senior tag
Sziasztok, Armaf Odyssey Mandarin Sky -t próbálta esetleg valaki innen?
-
g4mer
senior tag
Akik járnak kondiba ebből a topikból, ti beszoktátok fújni magatok edzés előtt valamivel? Persze csak szolidan..
Rengeteg emberke edzés előtt instant nyomatja magára az Ódzszpájszt meg különféle sprayket, néha egy egy ember parfümöt is nyomat, de amit a minap láttam kicsit maradandó élmény marad
Csávóka befújta magát valami fekete üveges xerjoffal edzés előtt.. El van dugulva az orrom 1 hete influenza miatt, nem érzek jóformán szagokat, ez egyből megcsapta az orromat 5 méterről is.
-
g4mer
senior tag
válasz
Misogi #28356 üzenetére
beach boy-t próbáltam már, az tökéletes lenne, csak közepesen tart
american crew-t is nézegettem már, árban az oké kategória, úgyis elég sokáig.
Jelenleg syoss matt fiber-t használok, tartásra tökéletes, csak elég hülye állaga van.
Memmaao: reuzel-ekről jókat hallok/olvasok, de mások is intenzívnek írják az illatát.
Esetleg uppercut-ot próbált már valaki?
-
g4mer
senior tag
sziasztok, nem parfüm téma, de szerintem ti tudtok segíteni ebben a témában is
Matt hatású hajwaxot keresek, erős- egész napos tartással, aminek lehetőleg nincs erős illata.
Tudtok esetleg ajánlani bevált termékeket?
-
g4mer
senior tag
Sziasztok, női parfümöt keresnék, amit egy kedves ismerősömnek ajándékoznék ( tudom, őrültség parfümöt adni ajándékba
).
A vanilliás illatokat szereti inkább, és ami fontos, hogy valami nyárias illat kéne hogy legyen, ami trópusi/nagyon meleg éghajlathoz passzol.
Illetve valami olyasmit, amit a nagy átlag kedvel (tudom, hogy itt niche kategóriát kedvel a többség).
-
g4mer
senior tag
válasz
-secret- #23937 üzenetére
Én csak csendes tag/olvasó vagyok ebben a topikban, de elgondolkoztam ezen, hogy hogy lehet hogy ennyi mindent adnak ebben az ajándékcsomagban, és csak 15k pénz? Még jókat is írnak róla fragrantican.
Bezzeg egy designer márkás illatból kb nem kapnál 30ml-set se mai árakkal ennyiért.
Tudom, hogy a márkáért kell plusz pénzt fizetni, de azért elgondolkodtató ez az árkülönbség.
-
g4mer
senior tag
Köszi, akkor ez viszont elég gáz a márkára tekintve. Ezen túl tényleg csak olyan parfümöt veszek, amiből van edp...
-
g4mer
senior tag
Emag szerintetek eredeti parfümöket árul? Tudom, lerágott csont, de annyi beszállítója van.
A napokban rendeltem tőlük egy boss unlimited-et, és 2 óra alatt elillan az illata.
-
g4mer
senior tag
Sziasztok. Boss Bottled Unlimited-del tapasztalata van valakinek esetleg, tartóssága haosnló az eredeti bottled-éhez?
-
g4mer
senior tag
válasz
Safranek #14941 üzenetére
Ezen az oldalon a the king-re 6,9/10-es tartósságot írnak. Létezhet, hogy "megromlik" egy parfüm?
Még ruhán se érezni fél óra múlva az illatát, 2.5 éve kaptam.Olyan helyen tárolom őket, ahol érhette napfény, ha ez számít valamit. De nincs semmi mellék illata, csak a tartóssága egy nagy 0.Boss bottled-öt (tudom nem egy kategória
) még 8-10 óra múlva is érzem.
-
g4mer
senior tag
Sziasztok. Bekövetkezett amitől tartottam: valaki parfümöt vett nekem karácsonyra
Police to be camouflage. Kérdésem, ennek is olyan csapnivaló tartóssága lehet, mint mondjuk egy to be the king-nek? Egyszóval 1-2 óra múlva már semmit nem érezni belőle?
Mert ki se bontom inkább, adom fel hirdetésre. 40ml-s, 3k-ért reális?
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban TILOS hirdetni!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Politika
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Tőzsde és gazdaság
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest