Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
azzio
aktív tag
jó, többet nem linkelek onnan :)
egyébként máshol is olvastam, hogy 20 MHz-es (de az volt kéznél, esetleg rákeresek + fenntartom a Te igazadat is, egyébként nem válasz semmire, én is pont azért dobtam be, hogy látszódjék, oda az elég) izé, elvesztettem a fonalat (az előbb ébredtem föl :) )...
egyébként mi a baj az sg-vel? :) -
azzio
aktív tag
Neked és Emvynek, csak hogy tudjátok :)
A Spiritben és az Opportunityben 1 db 20 (azaz húsz) MHz-es Rad 6000 processzor dolgozik, ami hasonlít a Mac-ekben használatos PowerPC procikhoz. 32 bites, RISC, 128 MB RAM tartozik hozzá és 256 MB flash alapú háttértár, a többi hardverrel (motorok, műszerek) VME (Versa Module Europa) buszon keresztül tartja a kapcsolatot.
Ajánlott olvasmány: [L]http://www.sg.hu/cikk.php?cid=30784[/L] -
azzio
aktív tag
Te mennyire/mióta ismered azt az embert? Láttas már személyesen?
Na, a magam részéről, a saját ismereteimre támaszkodva ennyir tudnék hozzátenni a dologhoz:
Biztosan léteznek már próbapadon a maiakánl 2-szer, 3-szor magasabb órajelű processzorok, és abban is biztos vagyok, hogy rengeteg olyan technológia létezik már ma is, amikkel a maiaknál soxor gyorsabb és megbízhatóbb számítógépeket lehet varázsolni (na nem x86 architektúra ugyebár...).
Viszont ezeket nem hiszem, hogy akár kormánycégek is használnák (még), mert akkor ugyanúgy használná egy rakás miller cég is... Ezt azért feltételezem, mert manapság már olyan iszonyatos pénzekkel rendelkező multicégek léteznek, hogy jónéhány országot zsebből meg tudnának venni. Na, ők (már amennyiben tevékenységük úgy kívánja, pl. autógyárak) igen komoly számítógépeket használnak, de garantálom nektek, hogy nem 8.1 GHz-es procik vannak azokban a gépekben, hanem 1-2-(max.)3 GHz-es(ek!), de mégis a PH! egész látogatótáborának gépparkját lenyomják számítási teljesítményben.
Jól sejtek?
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- OLED monitor topic
- Elektromos autók - motorok
- Érkezik az élőszereplős Far Cry sorozat az FX-től
- Társasjáték topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest