- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Anno kb 6! éve vettem valami speciális merülő zsinórt ami tök fekete volt. Külön mondták hogy a 0.20-as a legvékonyabb, mert merülő fajta és csak így optimális. Lehet azóta is ezzel küzdenek..Most újra megtaláltam, kíváncsiságból megnéztem és egy silstar tartóra van visszatekerve az öreg zsinór, megpróbáltam elszakítani, kb 0.25-ös lehet, nem ment. Csomót kötöttem rá úgysem ment szabad kézzel. Szerintem a feeder meg match zsinórokat elbasszák azzal, hogy merülési tulajdonságot nem tudják megcsinálni minőségromlás nélkül, a tubertini feeder line szerintem jobb mint trabucco t-force(pedig olcsóbb asszem nem is kicsivel). Matchre is tubertini affondantet raktam most ami olcsó. De teljesen elfogadható a minősége, annyit tudnak kb mint a drágábbak, csak eggyel lejjebb árkategóriában. Így ha szakad akkor nem annyira idegesítő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest