Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kobipeti
aktív tag
válasz -conrad- #18261 üzenetére
Nem csak az, kipakolni, összereszelni, esetleg láda, bekeverni rostálni, belőni (pontoson), összeszerelni, dobni, nem gubancolni, kigubancolni, megint lőni, nem áll be, elsüllyed, beázott, szerelni, megint lőni, vízközt jön, feljönni, megint lőni, csak nem jön, lemenni, megint lőni (még mindíg pontosan), hol volt az ereszték mielőtt feljötem, öreg vagyok.
Feeder kivisz, bedob, lazul -
-
kobipeti
aktív tag
válasz -conrad- #18270 üzenetére
Cserébe egy másik titkos csali coming-out: link Aztán ne nagyon terjesszétek mert megismeri a hal
Rakóssal volt már olyan összeállítás, hogy nagyon gyorsan tudtuk pakolni.(persze kövezésre jártunk, mert az a nehezebb) Ládáról stég le, gumicsizma, néha még görgő se, csak valami puha ruha csomag, ami meg adott volt. Egy gyors keverés, rosta már kimaradt, és peca (a hossz meg az ereszték ment fejből), nem volt több 30 percnél az egész előkészület. Ami szerintem nem rossz szintidő.
[ Szerkesztve ]
-
kobipeti
aktív tag
válasz -conrad- #18368 üzenetére
Én az ország keleti részén lakom, nálunk a probléma egy része jóval egyszerűbb, mivel nem vagyok rasszista, nem írom le. Tudom szegénység, meg kirekesztettség, meg kilátástalanság meg stb, hellyel közzel tényleg nem megoldható, de nagyon nincs is próbálva.
[ Szerkesztve ]
-
kobipeti
aktív tag
-
kobipeti
aktív tag
-
kobipeti
aktív tag
válasz Bull Boss #18993 üzenetére
Tiszalökön csak horgászni lehet: Kenyérgyári holtág, Tisza, Erőmű, Csobaji holtág, az egy vizi kánaán, Keleti Főcsatorna, egyenlőre csak ezek ugranak be. Sajna úgy tűnik árad, így maradnak a holtágak, de unatkozni így sem lehet.
Ha most áradásban mennem kellene valahova azt mondanám:irány Csobaj!![ Szerkesztve ]
-
kobipeti
aktív tag
válasz Megane2000 #19006 üzenetére
93 törpe , hogy bírtad idegekkel?
-
kobipeti
aktív tag
válasz Doblós #19012 üzenetére
Valahol láttam erre egy jó módszert, egy steril erre a célra tartott WC kefét fogtak be egy fúró tokmányába, besózták a kíméletesen megölt törpéket egy vödörbe, aztán a wc kefés fúróval mentek egy pár kört, és csak a belsejüket kellet elintézni. Valamelyik filmben volt, talán a Haldorádón, de nem emlékszem!
-
kobipeti
aktív tag
válasz Megane2000 #19021 üzenetére
Alg: sajna nekem nem
Megane2000: Majd kérünk videót a törpe rodeóról!
[ Szerkesztve ]
-
-
kobipeti
aktív tag
Volt-e már:
A videóra külön felhívnám a figyelmet, ha valakit nem kapott el a vásárlási láz, a video után tuti elkapja
Kellene még: bluetooth orsó távmérővel, szék súlymérővel, és csonti harapás-számlálóval.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- COSORI Dual Blaze TwinFry 10 literes Forrólevegős Sütő
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest