- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sungoo #90837 üzenetére
Éjszaka vízparton egész jó. Ma hajnalban 19 fokot mértem, 1 hete 14-et ugyanott hajnali 5 körül. Egy hete vastag katonai gyakorló vastag pulóver és horgász téli pufimellény nyakig cipzározva. Most éjszaka elég volt a vastag pulcsi . Beértem a városba csak úgy sugározta a beton a meleget csak a város közelében is az úton már lehetett érezni. Pedig ez csak kisváros mi lehet nagy betondzsungelben. Mikor éjszaka mentem ki akkor is 27 volt városban , faluban a vízpart közelében 23 .
Mondjuk nappal nincs az a hal amiért kimennék .
Kuttyogatáson gondolkodtam erre a melegre de még du-án 5-6 órakor is kánikula van. Majd talán jövő héten megpróbálom este 8-tól mondjuk és sötétben még egy darabig.
Este nyolckor már csak nem sülök meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Új FULL HD webkamera + Számla
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest