- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Interceptor #85530 üzenetére
Nálunk kellett volna pergetned a héten. Találtam egy küszívást kb olyan 100 méteres szakaszon ívtak a küszök. Kuttyogatni voltam és mélyebb vizeken hozzá se szóltak. Csodálkoztam mert nem jellemző ebben az időszakban ennyire ne mozduljon rá. Egyszer csak hallom mintha ívnának küszök , kicsónakáztam partszélbe persze, hogy nincs kapás bent ilyen küszívás van . Csak kuttyogató volt nálam beálltam a parttól 20-30 méterre jó 3 -as víz volt már ott a szélében nagyon kis víz volt elkezdtem ütni szerintem nem telt el 5 percnél sokkal több az első kapásig. 4 kapás volt 1 óra alatt kb amíg besötétedett.
Pedig nem igazán ideális volt oda ez a módszer. Ott este a szélében pergetni vagy valami élő hallal . Mi lehetett ott , sajnos utána nem volt időm kimenni. De hamar lecserélted volna ott a finom pergetőt szerintem.
-
törölt tag
válasz
Ha ott vannak a busák egy helyen onnan a többi hal eltűnik. Szóval ott hiába akarnál pergetni sok nagytestű busa elveri a normális halat arról a helyről.
Akármilyen erős pergetőd van eltépheti ha nagy lendülettel megindul még a vastag fonottat is ha a fék nem tudja követni rohangál össze vissza. Aki betelepítette annak idején az nagy észkombájn lehetett.
Megyek csónakkal ha látom valamelyik részen ott vannak nagy ívben kerülöm ki, nemhogy ott horgásszak, elmenni csónakkal se szerencsés beugorhat.
-
lumpy92
aktív tag
válasz
Legálisan?
Én továbbra sem tudom, hogy melyik szabály az erősebb: busát nem lehet visszaengedni vagy külső akadással fogott halat tilos megtartani?
Nem volt erre valami hivatalos mohosz állásfoglalás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OpenWRT topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elden Ring
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest