Hirdetés
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Ahogy sikerül
Reggel olyan szél volt, hogy szó se róla, megállt a klipsz 95-nél, de úgy vitte a szél, hogy jó volt 70-nek is. Alig bírtam a Caperlan ernyőre rárakni a palástot. Szidtam is a gyártót mert a palásthoz le kell ereszteni az ernyőt, nagyon kényelmes volt a 187 centimhez, folyamatosan hajolgatva ki-be menni. Viszont az ernyő alatt teljesen elviselhető volt.
11 óra után alább hagyott és akkor már tudtam tartani a 95-t,( azért 95 mert arra volt a múltkor beállitva, semmi kedvem nem volt újramérni a szélben) 7 potykát sikerült 9-13.30 között.
4 kapásról lemaradtam vagy nem tudom, gyakorlatilag elcsavarta a botot, de nem volt rajta semmi.
Múltkor vettem Stéges előkötött horgot, lecseréltem a 10-es horgokat a 3. sikertelen kapás után, hátha kicsi a horog. Felraktam a Stéges cuccot, ez 8as horog volt, meg is akadt egyből, nem volt gond, viszont : kiraktam a halkat a bölcsőre, kiveszem a horgot, ülnék le újracsalizni, tölteni de sehol a csalitüske. HMMM mondom de kis falánk volt a potyka.
Volt még 1 ugyanilyen, felrak, bedob, kapás, megvan, kiveszem, csalitüske megint sehol
Na jó, vissza a Nevis 10es horgos, csalitüskés cuccot.
Stéges előkötöttet biztos nem veszek többet.
Nem volt rossz peca az időjárás ellenére, 5 óra alatt. halőr mondta, hogy szemből hazament 2 bojlis mert 30 óra alatt 1 pontyot fogtak, pedig etetőhajóval húzták be a cuccot messzire. Azt mondták nincs itt halHonor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest