- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Sickboy25 #71078 üzenetére
Tegnap a késő délutánt és a kora estét a Dunán töltöttem. Alattam mártogató helyi erő volt, ő kitartott este fél 10-ig, felettem gumis partról pergető. Mindannyian partról próbálkoztunk, én fenekeztem leütött, fenéktől 50 cm-re hosszú előkén úsztatott kishallal.
A mártogató kolléga egy db kősüllőt fogott, a gumis kolléga sötétedéskor betlivel feladta, addig nálam egy pár 40 centi alatti süllő, két köves volt. Este 8 körül már volt 40 centi feletti nemes is, meg még két köves. (Errefelé 40 cm a nemes/fogas süllő méretkorlátozása.)
Szóval a valódi (majdnem élő) csalinak még mindig nagy a varázsa a műcsalival szemben. Persze lehet, hogy a sodráshoz jobban illő és megfelelően vezetett műcsalival egy profibb ember simán lenyomott volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest