- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daidalosz
kezdő
válasz
WarninShotZ #67782 üzenetére
Nem (nem versenyzek), ott is hasonló történt?
Nagyon régről én is emlékszem ilyen versenyekre. Egyszer az atomerőmű hűtötaván sikerült olyan pályát kialakítani a szervezőknek, melynek egyik szektorában matchbot távon (egyetlen matchem volt akkoriban, egy használtan vett 3.6-os Abu) 80 centis víz volt. Néha előttem 6-8 m-re, az 50 centis vízben felbukkant egy 15-20, 5-6 centis egyedből álló, ritkás bodorkacsapat, de ahogy felvettem a spiccbotot, szétrebbentek az árnyékától.
Úgy emlékszem, két sügeret, meg egy bodorkát fogtam olyan 40 méteren, ezzel lettem szektor harmadik. Az egyik csapattársam a szektorát rakóssal, 9,5-ben 15 kiló feletti (zömmel nagy) dévérrel nyerte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Xbox Ultimate előfizetések
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest