- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Interceptor
addikt
válasz
KunEmber #58247 üzenetére
Az összes pergetőbotom jórészt fekete(van amelyiken nincs is nagyon festék, meg parafa betét), tényleg nem szándékos a szín, egyszerűen így alakult. Nincs ezzel semmi baj, mondjuk meg is hülyülnék egy rikító színű bottól, lehet a villám is belém csapna borús időben csak a szín miatt
-
twine
veterán
válasz
KunEmber #58247 üzenetére
Némely bot egyébként tényleg olyan vizuális élményt tud okozni...
Volt pér év kihagyásom a horgászatban és amikor ismét belecsaptam, vettem pár egyszerű holmit..botokat, orsókat..igazán meg sem néztem, mert egy barátom javasolta őket(akinek tudásában vakon bíztam), és valamilyen nagykereskedésben voltunk vásárolni...
Szóval a parton vettem észre, hogy napsütésben az egyik (talán) Spro botnak olyan szinte átlátszó hologramszerű zöldes színe van, ami
ráadásul kígyóbőrhöz, vagy halpikkelyhez hasonló minta tul.kép...
Az valami gyönyörű....pedig nem valami csúcsminőségű cuccról beszélünk, de amikor sütött a nap, élmény volt a botra nézni...imádtam nézegetni...
Na ha hazaérek ma, elő is túrom a sufniból...meg is nézem milyen békés halas cuccaim vannak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest