Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Kukorica2
üzenetére
Most jöttem vissza Balatonról, hát bizony a távdobó spro orsó (super long cast 460) megint hozta a márka arculatát. Nekem nem letapadt, hanem amikor egy nagyobb keszeget fogtam és húztam ki akkor belement a hínárba a hal, erre a fék elkezdett normálisan működni, de utána rögtön valami fura csúszóhang jött az orósból, rossz volt hallani brrr, utána szétszedtem és láttam mi volt az, mivel első fékes ott van egy gumialátét a dob és az orsó között, no az kicsit megforgácsolódott, mondanám hogy azért mert új, de nem, már pár alkalommal használtam ezt az orsót, így nem bekopásról van szó
de utána jól működött, egy négy méteres shimano bojlis alivio bottal kellemes párost alkotnak, de hosszú életet ezek után ebből sem nézek ki, nekem úgy néz ki pechem van ezzel a gyártóval. Passion orsómból is jönnek fura hangok, meg volt már hogy a fékje kilazult
vagy mi, de hirtelen engedett vagy 10 métert.
Kárpótlásul fogtam egy balint, egy régi bot+orsó kombóval
jöttek a hattyúk, így gondoltam kiveszem a kishalat, mert az felül úszkált (vizigolyós módszer), erre érzem hogy van rajta valami, mivel nem harcolt azt hittem valami hínár, erre meg a partközelben látom hogy miféle, ott kelt csak életre szegény, de utána már hamar kijött. Majd rakok fel képet. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 7th - i5-8365U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de utána jól működött, egy négy méteres shimano bojlis alivio bottal kellemes párost alkotnak, de hosszú életet ezek után ebből sem nézek ki, nekem úgy néz ki pechem van ezzel a gyártóval. Passion orsómból is jönnek fura hangok, meg volt már hogy a fékje kilazult
vagy mi, de hirtelen engedett vagy 10 métert.
Steady74