Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peat;)

veterán

válasz Kukorica2 #4371 üzenetére

Most jöttem vissza Balatonról, hát bizony a távdobó spro orsó (super long cast 460) megint hozta a márka arculatát. Nekem nem letapadt, hanem amikor egy nagyobb keszeget fogtam és húztam ki akkor belement a hínárba a hal, erre a fék elkezdett normálisan működni, de utána rögtön valami fura csúszóhang jött az orósból, rossz volt hallani brrr, utána szétszedtem és láttam mi volt az, mivel első fékes ott van egy gumialátét a dob és az orsó között, no az kicsit megforgácsolódott, mondanám hogy azért mert új, de nem, már pár alkalommal használtam ezt az orsót, így nem bekopásról van szó :) de utána jól működött, egy négy méteres shimano bojlis alivio bottal kellemes párost alkotnak, de hosszú életet ezek után ebből sem nézek ki, nekem úgy néz ki pechem van ezzel a gyártóval. Passion orsómból is jönnek fura hangok, meg volt már hogy a fékje kilazult :F vagy mi, de hirtelen engedett vagy 10 métert.
    Kárpótlásul fogtam egy balint, egy régi bot+orsó kombóval :) jöttek a hattyúk, így gondoltam kiveszem a kishalat, mert az felül úszkált (vizigolyós módszer), erre érzem hogy van rajta valami, mivel nem harcolt azt hittem valami hínár, erre meg a partközelben látom hogy miféle, ott kelt csak életre szegény, de utána már hamar kijött. Majd rakok fel képet.

• priusz

aktív tag

válasz Kukorica2 #4371 üzenetére

Nagyjából egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy azért nem csak ez a két márka van.
    Sajna saját tapasztalata mindenkinek csak a saját maga által használt motyókról van, ez általában kicsi keresztmetszet. Így nehéz elfogulatlan és jó tanácsot adni.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés