- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
joe979 #29562 üzenetére
Ez neked is jól jönne a Dunán, én is oda vettem. Ha szükség van rá akkor egy pillanat alatt szétugrik és lehet használni. A parti, Dunai horgászataim során nem egyszer jártam úgy (gondolom te is), hogy botokat otthagyva a kocsiba kényszerültem egy nagyobb eső miatt. Vagy folyamatos gyenge eső széllel vegyítve keserítette a horgászatomat folyamatosan egész nap, hiába voltam beöltözve. Tavaly a szezon végén megfogadtam, hogy veszek egy sátras ernyőt ez miatt, de ez egy sokkal jobb alternatíva annál és még olcsóbb is.
Na mindegy, többet nem írok erről mert még ez is olyan dolog lesz itt mint a száknyél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AliExpress tapasztalatok
- Túra és kirándulás topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron