Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
afrojack1
senior tag
válasz
forras2 #18122 üzenetére
The one jobb sok halat fogtam vele+ több aromát, betaint stb... Tartalmaz azért drágább.
Meg nincs telegányolva tartósitóval ezáltal fogósabb. A képeimen láthatod ( ha viszább olvasol) hogy 3 db 8 kilós potyeszt fogtunk. De az sbs bojlit is javaslom c2 a legjobb!
Más: valaki használta már a c1-es bojlit illetve a method mixet? Mi volt az eredmény? -
ChrisG
tag
válasz
forras2 #18122 üzenetére
Sajnos az tény, hogy más-más anyagokkal dolgoznak egyes gyártók, minőségben különbség is lehet, mert saját zsebünkön éreztük, amikor házi bojligyúrásba kezdtünk. Egy-egy hallisztnek más a finomsága, illata, "tapintása", és ha minden belekerül egy golyóba, aminek bele kell -elvileg- kerülnie, akkor igencsak sok mindenre van szükség. Nem olcsó mulatság megvenni a betaint, amino-t, robin redet, aromát, pelletőrleményt, olajakat, stb... Egy-egy olyan különlegesség, mint a vajsav, borsesszencia, és hasonló drágább adalékok megdrágíthatják a dolgot...
Azt nem tudom, hogy a The One bojli milyen, de azt tudom, hogy több halat köszönhetek jó minőségű csalinak.
Egy tavaly júliusi horgászatom alkalmával, mikor egyik botomat egész nap sbs 16mm-s squid-octopus bojlival szereltem(1db, 2db, hóember fluo pop-uppal), a másikat egész nap különféle olcsóbb bojlikkal(Inkább olcsóbbakkal rendelkezem, mert drága sokszor a 3000Ft is, amikor két- vagy többfélét is venne az ember, így keverni szoktam), Pontyvilágos ajándék bojli, Carp Expert monster crab 16mm. Az SqOcto-t egész nap ették a halak, s több 4-5 kilós pontyot is fogtam vele, a másik botomon egy-egy csippanás volt, talán kóstolások, kisebb keszegek, de halat nem akasztottam. Amikor beleuntam, hogy a másik boton nincs kapás, kibontottam egy új szerzeményt, -amit én csak Fremen bojlinak hívok-, pár darabot összetörtem, PVA-ba raktam, egy szemet felfűztem, s ugyanoda dobtam, ahol egész nap csak a maszatolás ment. 20 perc múlva már szákoltam is vele egy 6,5 kilós gyönyörű tövest.
Nem tudom, hogy mi volt ennek az oka, az, hogy más a minősége, vagy az, hogy más az aroma, attraktor, de tény, hogy aznap mással nem fogtam, csak drágább csalikkal halat. Fura dolgok ezek, annyi szent!
De! Volt olyan őszi nap, hogy Carp Zoom Fire Shot-tal fogtam csak két pontyot, nem kellett más nekik. adhattam saját bojlit, S&O-t, mindegy volt. A halak kiszámíthatatlanok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest