Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Integra #3411 üzenetére
Igazából a 15 pontból mindössze 3 említett valamilyen tápkieget... Nyilván céljuk errefelé terelni az embereket, de ettől függetlenül, szerintem a többi pontnak van értelme. Konklúziót nem látok, mindenki vonja le magának amit akar, nekem nem az jutott eszembe, hogy rohanok tesztoszteron termelés fokozó bogyókat venni...
Sokkal inkább az, hogy nem árt ésszel, jobban odafigyelve edzeni, mértéktartással, nem túlhajszolni magunkat (súlyválasztás, bemelegítés, helyes technika, stb). Ezek miatt számomra hasznos volt. -
válasz
Integra #3411 üzenetére
Sajnos egyre kevesebb a tiszta élelem :/ Nem rosszak a tápkiegek csak ésszel kell őket használni és nem kell minden hülye reklámnak bedőlni.
"A tesztoszteron termelés fokozók mind sikeresebben kerülnek bevetésre, amit az élet több területén is kihasználsz" ez egy vicc, több kutatás is bizonyította, hogy lofaxt se érnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest