Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
oregpaca
csendes tag
válasz
oregpaca #3214 üzenetére
HA így áll a dolog, akkor rendben. Én 4 éve kezdtem otthon, és 45 vagyok. Voltam instruktornál, jó is volt, de én pl. egyedül szeretek edzeni. Az első két évben nekem elég volt a "Kezd el a Kettlebelt" programja, azután csináltam mást is, most 3 hónapja újra a bell a preferált. Én napi 40 percnél nem edzek többet, a bemelegítés kb 6-8 perc (körzések, majd egy kis ugrálás, gördülés) . Ma pl. lesz 3bal-3jobb TGU 32KG-al, utána 100 swing, a végén nyújtás. Nekem ennyi elég. Kemény napon a C@P létra 32-vel.
Tegnap egyeket nyomtam 40-el.
Ilyenek. Nem kell túlbonyolítani, csak élvezni szerintem. -
francois72
csendes tag
válasz
oregpaca #3214 üzenetére
Szevasz oregpaca!
Bocs, lehet, hogy félreérthető voltam: másfél éve kezdtem a kettlebellezést itthon és egyedül, mivel nincs a közelemben instruktor. Kb. 3/4 év alatt egy 8 kg-os KB és a harcosok étrendje segítségével megszabadultam az említett súlyfeleslegemtől, és azóta "fejlődtem" fel a többi gyakorlathoz egy 12 kg-os KB-lel. Tehát nem csupán eldöntöttem és tervezem, hanem másfél éve csinálom is. Sajnos, az az instruktor, akihez a jövő héten megyek, kb. 80 km-re van tőlem, így reálisan havi 1-2 alkalomnál többre nem számíthatok nála, s ezért érdeklődöm itt olyan nagyon. De kösz a biztatást!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest