Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
válasz
KB.Pifu #1192 üzenetére
nekem az a tapasztalatom,hogy a dd nem nyírja annyira a bőrt tekintettel,hogy nem egyenletes a festése,forgácsol az biztos de nem tapad,ami nekem jobban tetszik benne,amikor még edzésre jártam ott elittel nyomtam és bizony az letépte az ujjak tövében lévő bőrt,a dd még nem csinált ilyet.
a másik dolog meg lehet,hogy az én hülyeségem,és biztos csak a jó marketing miatt drágább
de én ragaszkodom ahhoz,hogy olyannal edzek amivel megtanultam,nyilván a másik márka sem fog elromlani,de nem cserélgetem annyira sűrűn őket,hogy ne bírjak megvenni egy "igazit",ezért vettem húszasokat,hogy ne kelljen 16-osokat majd kinövés miatt cserélni. -
bobby_30
tag
válasz
KB.Pifu #1192 üzenetére
Szerintem aki otthon szobában akar edzeni és vigyáz a golyóra annak mindegy milyen bellt vásárol. Vagyis csak a kényelemre figyeljen, elférjen a keze ilyesmi. Viszont aki szabadban, betonon, esetleg néha leejtve gyakorol annak érdemes minőségi golyóra befektetni. Nekem volt régebben kínai golyóm nem is kettlebellként árulták hanem füles súlyzó néven. Én bicajjal jártam ki Maros partra edzeni, a golyót a kosárban vittem magammal, a festék teljesen lejött róla, és bizony a tenyért is nyúzta rendesen. Viszont ha én erre a golyóra vigyáztam volna ahogy kell akkor még a mai napig is boldogan emelgetném. Amúgy az erő és az izom szerencsére nem tudja hogy szuper vas, vagy csak egy kínai utánzat van a kezedben így mindkettőtől nőnek rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest