Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Rap, Hip-hop 90'
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
Le se merem írni, mert baromi lámaságot követtem el sorozatosan, úgyhogy nem valószínű, hogy nálad ez lenne a hiba, de talán...
Szóval egy darabig nem volt a kártya a gépben nálam. Pár Win re után gondoltam berakom ismét. Kártya be, legújabb drivereket leszedtem az PH!-s topikban található linkekről, PVR-t is (PVR2). Gép elindít, win ugyebár kijelzi, hogy új hardware eszköz, telepítsek meghajtót.... bla-bla (gondoltam én). Megadtam neki a meghajtó könyvtárát, feltelepült, közben megint kezdi, hogy új hardware, telepítse... /mondom, ez hülye, hagyjon már békén, most raktam fel.../ PVR feltelepít, de azont túl, hogy a kezelőfelület megjelent, nem talált nálam se semmit, csak a vibráló kék kép, stb.
Aztán egyszercsak végigjátszottam a procedúrát, 3x kellett megadni ugyanazt a driver könyvtárhelyet, mert monjuk így, három eszközt telepít a kártyáról. Azóta semmi baja! Égő tudom, de legalább tanultam a saját hibámból, ill. rájöttem a nem is olyan bonyolult megoldásra. Szóval ha az eszközkezelőben látsz egy ismeretlen eszközt, akkor próbáld meg amit leírtam, hátha te is átugrottál valamit, ha nem, akkor tényleg rossz lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megjött a REALFORCE legfrissebb, Topre kapcsolós klaviatúrája
- Hisense LCD és LED TV-k
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Macbook Air 2020 M1 8GB/500 GB Roze Gold, nagyon jó akku, üzletből, garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 500GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest