Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• éN79

addikt

válasz Szabesz #16 üzenetére

Le se merem írni, mert baromi lámaságot követtem el sorozatosan, úgyhogy nem valószínű, hogy nálad ez lenne a hiba, de talán...

Szóval egy darabig nem volt a kártya a gépben nálam. Pár Win re után gondoltam berakom ismét. Kártya be, legújabb drivereket leszedtem az PH!-s topikban található linkekről, PVR-t is (PVR2). Gép elindít, win ugyebár kijelzi, hogy új hardware eszköz, telepítsek meghajtót.... bla-bla (gondoltam én). Megadtam neki a meghajtó könyvtárát, feltelepült, közben megint kezdi, hogy új hardware, telepítse... /mondom, ez hülye, hagyjon már békén, most raktam fel.../ PVR feltelepít, de azont túl, hogy a kezelőfelület megjelent, nem talált nálam se semmit, csak a vibráló kék kép, stb.

Aztán egyszercsak végigjátszottam a procedúrát, 3x kellett megadni ugyanazt a driver könyvtárhelyet, mert monjuk így, három eszközt telepít a kártyáról. Azóta semmi baja! Égő tudom, de legalább tanultam a saját hibámból, ill. rájöttem a nem is olyan bonyolult megoldásra. Szóval ha az eszközkezelőben látsz egy ismeretlen eszközt, akkor próbáld meg amit leírtam, hátha te is átugrottál valamit, ha nem, akkor tényleg rossz lehet. :B

Új hozzászólás Aktív témák