Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
éN79
addikt
Le se merem írni, mert baromi lámaságot követtem el sorozatosan, úgyhogy nem valószínű, hogy nálad ez lenne a hiba, de talán...
Szóval egy darabig nem volt a kártya a gépben nálam. Pár Win re után gondoltam berakom ismét. Kártya be, legújabb drivereket leszedtem az PH!-s topikban található linkekről, PVR-t is (PVR2). Gép elindít, win ugyebár kijelzi, hogy új hardware eszköz, telepítsek meghajtót.... bla-bla (gondoltam én). Megadtam neki a meghajtó könyvtárát, feltelepült, közben megint kezdi, hogy új hardware, telepítse... /mondom, ez hülye, hagyjon már békén, most raktam fel.../ PVR feltelepít, de azont túl, hogy a kezelőfelület megjelent, nem talált nálam se semmit, csak a vibráló kék kép, stb.
Aztán egyszercsak végigjátszottam a procedúrát, 3x kellett megadni ugyanazt a driver könyvtárhelyet, mert monjuk így, három eszközt telepít a kártyáról. Azóta semmi baja! Égő tudom, de legalább tanultam a saját hibámból, ill. rájöttem a nem is olyan bonyolult megoldásra. Szóval ha az eszközkezelőben látsz egy ismeretlen eszközt, akkor próbáld meg amit leírtam, hátha te is átugrottál valamit, ha nem, akkor tényleg rossz lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest