Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Trak
addikt
Ez a topik az Internet Navigator billentyűzetről szól, nem pedig az Internet Pro ról amiról a 69-es hsz.-ben beszéltél, és nem is az Internet Keyboardról.
Nekem vagy 1.5 évig a fehér változat volt ebből és tökéletesen meg voltam elégedve. Nem sípolt ha több gombot nyomtam le, a driver is tökéleteesen működik, az összes gomb jó, a multimédia gombokat naponta használom őket, ha megszokja az ember, akkor nagyon hasznosak.
Elég sokat játszottam UT2004-el, CS 1.6-al, CS:Source-al és sok-sok single játékkal, és mindegyikben jó volt. Most pár hónapja van meg a fekete változat, és ugyanez a véleményem. Nagyon jó billentyűzet, nem cserélném le semmire.
Az, hogy ez is Logitech és az Internet Pro és az Internet Keyboard is az, az nem azt jelenti, hogy egy kalap alá kell venni mindhármat.
Nálam nincs gond az F1-F12-es gombokkal, mert alapértelmezetten be van kapcsolva az F-Lock amikor indul a gép...
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest