Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
-
[HUN]Zolee
őstag
Agusztus 16. án Balatonmegkerülő teljesítménytúra.
Aki akar az jöhet, csak bírja
A teljes táv kb. 220km lesz.
Jelentkezni nálam lehet. Msn-en van priv-be. Határidő aug. 15. 22:00.
Én 6:00 kor indulok majd Nagyvázsonyból.
Egyéb infóért keress meg.Remélem nem egyedül kell majd mennem, mert úgy kicsit unalmas lesz.
-
[HUN]Zolee
őstag
Van akit érdekel egy balcsimegkerülő teljesítméyntúra 1 nap alatt (durván 10-12 óra lesz)
-
[HUN]Zolee
őstag
hát térképet nemtom, de én idén megyek 4x balcsikörülire
1 hét alatt megkerülni, akkor számoljatok úgy , hogy minden kocsmánál megáltok
ha gondolod, majd felírom a szállásokat ahol idén leszünk. mi 3 nap alatt tesszük meg 3e a szállásköltség. És így nem kell hálózság, rendes turistaszálón leszünk. Vasárnap este jövök majd meg, utánna tudok.
[link] itt vannak balaton parti szálláshelyek.
A bicikliút a déliparton végig a balaton mellet megye, északin meg elküldik általában az embert a kisforgalmú utakra.
Aktív témák
Hirdetés
- Hp Zbook Studio G8 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest