Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz Falco6 #4045 üzenetére

Szerk előtti felállásnál már azt hittem én vagyok nagyon fáradt de szerencsére nem :)

Amikor a képet elkezde tölteni elsőnek az jutott eszembe, hogy de szép fényes a váz :D
    Nem vagyok hozzáértő ezt tisztázom még itt az elején :)
    Kerekek alufelnisek eddig ok, gumi ahogy látom vmi alap gyártmány. Hátsó váltó igen csak régi darab pontosabban minden extrát nélkülöz talán még az enyém is jobb nála: shimano altus ami pedig igencsak belépő szintű :D Hajtókar tetszik, talán deore? Bár én raknék rá láncvédőt :) Pedál nem rossz :) Hasonló mint az én b+-om :) Nyereg nem kényelmetelen? Nagyon keménynek néz ki és nincs túl alacsonyan? Teló: SR S XC60, nem rossz de csak a logan és teckóbájk alap telóktól jobb mondom ezt úgy, hogy nekem is volt igaz csak kb 2 hétig és 20kmnél nem mentem vele többet, előtte schwinn csepeles noname telóm volt na annál 1000x jobb de a mostani manitou sixem mozgása sokkal finomabb :) (az xc60 öcsémé lett szal néha tesztelgetem még mindig :) ) Hirtelen ennyi jutott eszembe :) A vázra visszatérve, nem tudom mennyire erős az ilyen geometriájú váz de a hátsó villához tartó 2 ''cső'' vázhoz való illesztése nem tűnik túl erősnek (hu de bonyolultan írtam le na mind1).

Szerk: de ronda ez a sok smile.

[Szerkesztve]

Aktív témák

Hirdetés