Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Szerk előtti felállásnál már azt hittem én vagyok nagyon fáradt de szerencsére nem
Amikor a képet elkezde tölteni elsőnek az jutott eszembe, hogy de szép fényes a váz
Nem vagyok hozzáértő ezt tisztázom még itt az elején
Kerekek alufelnisek eddig ok, gumi ahogy látom vmi alap gyártmány. Hátsó váltó igen csak régi darab pontosabban minden extrát nélkülöz talán még az enyém is jobb nála: shimano altus ami pedig igencsak belépő szintűHajtókar tetszik, talán deore? Bár én raknék rá láncvédőt
Pedál nem rossz
Hasonló mint az én b+-om
Nyereg nem kényelmetelen? Nagyon keménynek néz ki és nincs túl alacsonyan? Teló: SR S XC60, nem rossz de csak a logan és teckóbájk alap telóktól jobb mondom ezt úgy, hogy nekem is volt igaz csak kb 2 hétig és 20kmnél nem mentem vele többet, előtte schwinn csepeles noname telóm volt na annál 1000x jobb de a mostani manitou sixem mozgása sokkal finomabb
(az xc60 öcsémé lett szal néha tesztelgetem még mindig
) Hirtelen ennyi jutott eszembe
A vázra visszatérve, nem tudom mennyire erős az ilyen geometriájú váz de a hátsó villához tartó 2 ''cső'' vázhoz való illesztése nem tűnik túl erősnek (hu de bonyolultan írtam le na mind1).
Szerk: de ronda ez a sok smile.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Vallás
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest