Aktív témák

• Meme

aktív tag

válasz DrSoul #4549 üzenetére

bocs, ha ugy erezted, h ideges vagyok.
    nem allt szandekomban ugy irni...

a fekrol en nem konkretan irtam.
    lehetne beszelni a muanyag bevonatos meg tiszta muanyag fekek milyensegerol stb...

de az megint nem helyes, h ''eltorott a fek es?'' ez ugyanaz, h minek buko.
    mert kell ha ugy kozlekedzs, fek kell ha kozlekesz.
    na meg attol, h te le tudod cserelni, lehet, h egy nem hozzaerto egy fekkel fogja hsznalni a bicojat.

a schwimrol meg annyit, h 20k es ossztelos. ez igenis a tescos szint. attol, h a schimben gyarilag jobban osszerakjak, attol meg nem tudnak elfogadhato minosegu alkatreszeket beleepiteni ennyiert.

es eppen ezert mondom, h ha egy merev gepet vesznek, akkor a love nem az ''telok'' ra megy el, hanem egy hangyanyival jobb alkatreszekre.

es a trabantot is azert mondtam, mert sajnos ott tartunk, h 40-50k alatti bicok elegge rosszak. erdekes modon, autobol mindenki megveszi a dragabat - akar reszletre -, es nem trabantot vesz. de bicora sajnaljak a penzt, pedig azon is ugyanugy kozlekednek, mint egy auton...

na ha esetleg ez a hsz is tamadolag hatott, akkor mar most sajnalom, ismet nem annak szantam. en csak probalok segiteni ugy h ''nektek'' minel kevesebb gondotok legyen a megvasarolt/hasznalt bicokkal.

[Szerkesztve]

Aktív témák