Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
válasz
Bikeman #3619 üzenetére
Sajnos egyébként én is egyetértek. Én is megálltam annál a kettőnél
Talán azért, mert már 29 éves vagyok.
Számomra annak is van varázsa (és igen is nagy cél), hogy fel megyek arra a hegyre (itt mindenki csak lefelé akar menni, meg a gravitációt kihasználni... Túl könnyű), mert jó a levegő, a kilátás, és látványosan látom az eredményét.
Vagy az is szép, hogy megyek országúton, igyekszem tartani a 20-25Km/h-s átlagot (szerintem most nem menne), esetleg társasággal menni, és mindig valami célhoz kötve: akár egy erdei túra, akár átmenni egy másik városba, akár lemenni a tengerparta (jó, ok, most itt Magyarországon ez egy kicsit nehéz).
Ez a szép: elmenni a biciklivel bárhová.
Biztos vannak élményei az ugrálásnak is, de ezek számomra el vannak rejtve
Bár nagyon tisztelem azokat, akik tudnak akrobatikázni a biciklivel, de én sokkal jobban tisztelem azt, aki egy emelkedőn nem úgy teker, hogy lábai pörögnek és leszállnak a kerékről mert a legkönyebb fokozaton megy, hanem kitartóan halad előre. Volt már olyan, hogy mentem egy elég kemény emelkedőn, és egy legalább 60 éves férfi simán leelőzött (mehettem úgy 12-14Km/h-s sebességgel, ha jól emlékszem).
Ezeket még jobban tisztelem
De leszögezem: számomra a kerékpár nem egy cél, hanem egy eszköz.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Robotporszívók
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest