Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
didros
senior tag
válasz samujózsi #141067 üzenetére
Nem hinném, kb 1/3-ig tudom erőlködés nélkül behúzni a fékkart, pont úgy mint újkorában. Túl nagy erőt nem merek kifejteni rá, hiszen úgy gondolom hidraulikus fék esetén erre nincs szükség... Vagy meg kellene "tépnem" keményebben?? (Nem volt még előtte soha tácsafékem, bocs ha hülyeséget kérdezek)
-
didros
senior tag
Mit lehet tenni a tárcsafékkel, ha nem fog rendesen?? Kb. fél éves Shimano BR-M315-ről van szó... Alig használtam, de már nyomokban sincs az a harapóssága, mint vásárlás után. Gyanítom, hogy takarításkor szennyeződés érhette. Tárcsákat zsírtalanítottam, betéteket már kiszedtem és megcsiszoltam, de továbbra is harmatgyenge... Kérlek segítsetek további ötletekkel!
-
didros
senior tag
Tudtok ajánlani valami jó minőségű, bevált, jó ár/érték arányú alumínium taposó pedált MTB-hoz? Gondolom ilyesmit nem szabad az aliexpressen rendelni...
-
didros
senior tag
Egy facebook hirdetésben azt látttam, hogy a Canyon ingyenesen szállít kerékpárt a karácsonyi szezonban. Tudtok erről valamit? Az oldalukon sajnos már nem találom meg ugyanezt az infót...
-
didros
senior tag
Ezt a kerékpárt néztem ki magamnak:
https://apro.bikemag.hu/apro/sos-fix-120e-ujsz-trek-4000-disc---xt-valtokkal-5862
Mit gondoltok, nem gyanúsan olcsó? 173cm-es magassághoz megfelelne, igaz? -
didros
senior tag
Sziasztok! Pár hozzászólással korábban említettétek, hogy a cross és MTB kerékpárok nem csak az áttételben különböznek, hanem az üléspozícióban is. Melyik a komfortosabb a kettő közül? Én is e kettő kategória között próbálok dönteni, de egyelőre nem tudok. A mai nagykerekű montik mellett van még létjogosultsága a cross kerékpároknak?
-
didros
senior tag
Van valami best-buy férfi trekking nyereg 10.000 ft alatt? Zavarba ejtően nagy a kínálat, nem tudok dönteni.. Köszi a tippeket előre is!
-
didros
senior tag
válasz Hasaggymeg #89402 üzenetére
Használtan szeretnék kifogni valamit 100.000 Ft körül...
Egyelőre még azt sem tudom, hogy valami trekking lenne-e a jó választás, esetleg egy nagyobb kerekű monti felszerelve, vagy túra-országúti ballonosabb köpennyel. Többnyire jó úton mennék, csak egy 3km-es szakasz van, ami kissé rázósabb. -
didros
senior tag
Sziasztok! Munkába járáshoz szeretnék vásárolni egy használt kerékpárt. Teljesen sík terepen, napi 2x17km-ről lenne szó (oda-vissza), amit kb 2x50 perc alatt szeretnék letudni, tehát nem a teljesítményen lenne a hangsúly, hanem inkább a maximális komforton. (Van egy csepel fixim, de nem szeretem, rájöttem, hogy az nem erre való... Ráz, a nyakam beáll a folyamatos hátrahajtástól, nincs sárvédő, csomagtartó. Szélben kellemetlen az egy fokozat.. ) Szóval Ti milyen kerékpárt választanátok ilyen körülmények mellett? Legyen strapabíró, nagyon kényelmes, jól felszerelt, de azért mégsem túlságosan lomha... - ezek a fontos szempontok. Milyen irányban keresgéljek?
-
didros
senior tag
Sziasztok! Munkába járáshoz (18km x2) szerintetek jó választás lehet egy bagaboo táska? Vagy inkább egy kosarat szereljek hátulra a trekkingre? Jelenleg gumipókkal rögzítek egy hátitáskát a csomagtartóra, de már nagyon elegem van belőle, hogy minden reggel ezzel tökölök 5 percig... Nem volt még "messenger" táskám, nem tudom mennyire használható egy ilyen cucc. Jól néz ki az biztos, de ha lötyög, mozgolódik a hátamon, nyakamba borul, akkor inkább nem ölöm a pénzem ilyenbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest