Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok !
Pár napja vettem egy bicot faluban szaladgáláshoz olcson. Láncot cseréltem rajta mert gatya állapotban volt, emelkedön felfelé szét is nyilt leesett. Előre bocsájtom hogy nem értek a cangákhoz, igy ha hulyeseget irok elore is bocsi. Az első váltó nem működik megfelelően. Hiaba valtok vele, visszacsuszik. Elegge furan kattog a marokvalto is. Cserelni kelene vagy be kell allitani ?
A jó hírnévhez egy élet munkája kell ... a lerombolásához elég egy perc ...
-
CartmanLand0
senior tag
Köszi nektek Délután megnézem
-
CartmanLand0
senior tag
Sziasztok !
Nemrég írtam, hogy vettem olcsón egy bringát városi használatra illetve kisebb turákra. Sok hibája volt, elsö váltó kuka volt, fékek is rosszak voltak, lánc is tropa volt egyszóval volt mit rajta csinálni. Volt szervizben, kapott hátra uj fogaskereket, uj láncot, uj fékeket, bowdeneket is cserélték, illetve az elsö váltókart is cserélni kellett. Viszont lenne még rajta egy két dolog, amit a szerviz csak késöbbre vállalna, így szeretném magam megcsinálni. Először is pedált kellene cserélni ... kotyognak nyikorognak a pedálok rajta, szerelő szerint csereérett. Vettem fém pedálokat, ezeket szeretném feltenni. Illetve vettem egy hátsó váltókart is, ami passzol az elsöhöz, azt is szeretném feltenni. A kérdésem :
1.a régi pedált hogy kell levenni ? Fényképeztem hogy van rögzítve
2. a váltókar felhelyezése mennyire bonyolult művelet ? Van amire különösen kellene figyelni ?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz Maximum1 #159373 üzenetére
Az egyik az enyém ... az első ... a második meg megtetszett. Szóval vagy ez vagy az. Más lehetőségem nincs most :) kb 20 ezer egyebkent a második képen lévő bringa. Rendben van, hibátlan egyébként. Nekem laikusként jobban tetszik mint az enyém ... kérdésem igazából azért tettem fel hogy megéri e lecserélni az enyémre. Nem 100kmes turákra használom városi használatra teljesen jo az enyém is nem volt vele gond... vásárlás után ujitgattam egy picit mert el volt hanyagolva, de azota tökéletes. Megtetszett viszont a másik ... az enyém megvennék amiből meg tudnám venni a másodikat és még maradna is pénzem
[ Szerkesztve ]
-
CartmanLand0
senior tag
válasz Hasaggymeg #159377 üzenetére
Szebb és jobb állapotban van külsőre mint az enyém ... külsőre jobban tetszik ... igazából ennyi
-
CartmanLand0
senior tag
Egy kis segitséget kérnék. Hátsó váltókart cserélek .... sosem csináltam még. Sikerult mindent a helyere tenni viszont felfele nemigen lehet valtani ... kb 4ig jo de nagyon feszes 3asba már nem lehet beteni ... tul feszes a bowden ?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz Kempetlen #159531 üzenetére
Nem igazán van most idöm sajnos videókat nézegetni. 7be nagyon laza a bowden, mikor váltok felfelé egyre feszesebb lesz, 4nél már annyira feszes hogy 3ba nem is megy. Most akkor laza vagy feszes a bowden ?
-
CartmanLand0
senior tag
válasz Kempetlen #159534 üzenetére
Tudtommal ez egy kerékpáros topik ahol lehet kérdéseket feltenni, és a hozzáértök ha tudnak segítenek. Ezért probálkoztam itt segitséget kérni ... jelenleg nem tudok videot nézni olyan helyen vagyok ahol alig van internet a mobilomon. a váltó tipusa : Shimano Tourney Slrs35 Revoshift 7-es ... kis egyszerü váltó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest