- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-23 19:33 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
NewBikeDay!!
Gravel + AXS + TL (egyenlőre gyári gumival) 
-
nemeth989
senior tag
Üdv.
Mi a véleményetek az új "aero" gravelekről? Nagyon érdekes koncepciónak tűnik ez a fajta irányelv. Ahogy elnézem endurance geo, van ahol agresszívabb. Kiszélesítés a kulacs felfogatasnál, aero formák alkalmazása. Pinarello új grevillje, majdnem dogma forma, könyöklővel és 50mm-es férőhellyel. Gyári táskák mágneses felfogatással, eléggé átgondolt csomag. Wilier új Rave SlR Id2, Canyonnak is van Grizl-je. Kíváncsi lennék egy 30-32mm-es outi gumival milyen különbség lenne egy ilyen aero gravel és egy endurance bringa között. Nekem nagyon olyan érzésem van aki tud 2 kerékszettet fenntartani, gravel és outi gumival az megvan. -
nemeth989
senior tag
Sziasztok
Van a fiúnak egy Cubie 160-a. Kontrás a bringa és nem nagyon akaródzik neki megbarátkozni vele. Tudok vele valamit kezdeni, hogy nem legyen kontrás? Valamit kell az agyban mókolni? -
nemeth989
senior tag
5év alatt 2-t használtam én is el. Van még egy bontatlan tartalék. De a következő az már Polár lesz. Minden esetben nálam is a pánt ment tönkre. Amit most használok, ott az érzékelőnél kezdi a ragasztás engedni. 4-5 tekerés után én is mosom gépben, idafigyelek a dolgaimmal, pulzuspánt eddig a fogyó dolog.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Detto, én hosszúkat mennék nagyon szívesen, de így is alvásidőben kell a sportot megoldani a két törpe mellett. A max 2órás mutatványok maradnak, meg az esti altatás utáni görgőzés. Tegyük hozzá én túlszárnyaltam az idén válalt távot, meglesz az 5000km, max 4-et mondtam év elején.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Valami hasonlóra gondoltam én is tegnap, amikor levettem a gumit, még éreztem is van egy határozott felni perem, a küllőanyák le is voltak fedve egy erős szövetszerű anyaggal, még agyaltam is rajta, hogy lehet csak egy szalag kellene és működne a TL. Csak nem találtam semmit a felniről, utána meg nem foglalkoztatott. De most beleültetetted a fülembe a bogarat. Jövőhéten Zöldhétfő van E-Bike shopban, lehet berendelek felniszalagot, valami TL gumit, szelepem van, és megpróbálkozok vele. Szerintem más nem is kell. Ez lenne a legköltséghatékonyabb dolog, ha működik.
Hasaggymeg na ennek is utánanézek.
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok
Kellene valami tubeless megoldás a Crosstrekingemre. Az hogy az elmúlt kettő hétben 3 defektem volt (királydinnye), kezdem unni. Országútival is volt mostanában, olyan 3-4, de ott a tej megfogta, otthon vettem észre. Mit vegyek?
Slimeos belsőt láttam, nem tudom van-e ezzel valakinek tapasztalata? Giant gyári gumija van, valszeg nem egy világbajnok, amúgy meg nem gurul rosszul. De, ha van valakinek alternatívája?
Valami olcsó kerékszett? Itt meg a bibi, eléggé behatárolt a dolog, gyorszár szerintem 5mm-es és tárcsafék kombó. Ha van valami megbízható TL kerék, még arra is vevő lennék. Elgobdolkoztam kínain is.
Agyaltam 29-es TL monti keréken is, nem tudom hülyeség-e? Csak, végre megoldódjon ez a dolog. -
nemeth989
senior tag
Uhhh, ha tudnál segíteni, hogy mi a pontos megnevezése ennek a "takarónak"? Honnan lehet beszerezni? Tetőn hordom én is a bringákat, ez szimpatikus megoldás.
-
nemeth989
senior tag
Ha valaki Pirelli P-Zero (nem RS) Speedcore gumin gondolkodik, annak nyugodt szívvel tudom ajánlani. Csereérett lett a 2éves GP5000 és Pirellire esett a választás. A Contit belsővel, ezt már viszont TL-lel volt a célom szerelni, nem mellesleg a vázat kimaxolva 30mm-es verzióban. Mentem az átlagos 40km-es körömet, nem gondoltam, hogy ilyen komfortbeli javulás lesz. Tapadás, érzésre kevésbe pattogott el, 5baron használom, gyári ajánlás. Gördlési ellenállásban nem érzek különbséget, mind a kettő gumi jól gurul. Viszont komfortosabb az egyszer biztos, hatalmas különbség van. Lehet hozzájárul pluszban, hogy kölcsön karbon kerékkel próbáltam, de ez így egyben zseniális kombó. Az egész út sokkal simábban ment, nem gondoltam, hogy ekkore különbség lesz. Nem olcsó a Pirelli, azt hiszem 56euro/db, de ha kibír 2évet, mint a GP, akkor egy szavam se lesz.
-
nemeth989
senior tag
Én most Pirellire szavaztam, de a következő az Vittoria lesz az volt a másik opció és akkor körbe érek a nagyobb gyártókkal. Igazából volt már ProOne, Gp5000 sima meg TL. Most meg P-zero Speedcore. Első kereket most raktam össze TL-re, reggel kiderül mennyi nyomást veszít. Ajánlás szerint 5bar, 30,2mm lett 23mm-es felnin. Valamikor meg próbakör, milyen a tapasztalat.
-
nemeth989
senior tag
GitEvo-s betétje legyen, nekem 4 ilyen van. 2 Stelvios, meg 2 VB-s, ha hosszabbat tekerek csak ezek közül megyek valamelyikben, de ha van tiszta is akkor is ezeket preferálom. Mindig van sale a hivatalos oldalon, kilehet fogni egész jó dealeket. 22/db áron vettem 2hónapja a Stelvios gatyákat. Már nadrágban csak Santinit veszek, van Rion, Castelli, Gore, BL, Agu, magasan a Santininek van a legjobb betétje az én seggemnek. Utolsó kettő az ami még egész jó hosszútávon.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Nekem volt mind a kettő, iparis meg kónuszos kerék is. Semmi különbséget nem éreztem közte. Az iparisban 1 évesen csapágycsere, utána nem volt gond, pedig esőt nem nagyon látott. A kónuszossal nem volt gondom, évente egyszer szevíz és pipa. Gyakorlatban semmi hátrányát nem éreztem.
Nálam ez nem lenne hátráltató tényező, hogy kónuszos az agy. Nyílván megvan, mind a kettő technológiának az előnye hátránya, valószínű a Campa se véletlen csinál a csúcs kerékszettekhez kónuszos agyat.Ettől függyetlenül én is most egy FulcrumWind 42-essel szemezek nagyon, lenne egy jó árban, csak a feleségemmel kellene megbeszélnem, miért van rá szükségem

-
nemeth989
senior tag
Ha valakit érdekel, summer sale-ben nagyon jó áron mennek a carbon Campa Bora WTO
kerekek a bike24-en. Képeket elnézve elég nyálcsorgatók, egy 28mm-es pirellivel, álom kerékszett. -
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Én is most akarok cserélni Gp5000-et. Speedcore-os Pirellikkel szemezek. Nagyon jókat írnak erről a keverélről. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy 28 vagy 30mm széles legyen.
Ráadásként, nagy harcban vagyok magammal, hogy nincs szükségem a mostani trendi/divatos 21-23mm belső felniszélességű, a külső meg 28-30mm-es új kerékre, amire egész jól felfeküdnének ezek a gumi méretek. Hozzárakni egy min 40mm-es felni magasságot. Kirepülnék ilyennel az ürbe, vagy nem. De nagyon bejön 1-2kerék. Nagy a kísértés. -
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Én pont azért vettem a ravemant, mert tök kuktúráltan néz ki a tartó alján. Felül a Garmin a tartó alján a raveman, hisz ott a foglalat inverze. Mondjuk nekem csak annyi kell nappal villogjon éjszaka nem tekerek.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Megnéztem, van valami kupon akció egy 100-asra dobja ki, shippinggel nekem.
Sleek
Saját tapasztalásból mondom, sokkal merevebb az SL, de már akkor, ha költesz csak is tárcsásat (AIR, PRO). Most jönnek majd az SL-re a Pirellik, megnézzük a 30mm-t elvileg ahogy mértem még lesz mellette hely, majd meglátjuk. Jön a TL is ismét. -
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Az SL tárcsás, GTR az felnifékes. Mind a kettőt imádom szeretem. GTR most kapott új stucnit, kormányt. Úgyhogy azt teljesnek tekintem megint egy időre.
SL-nél agyaltam, kellene eletromos váltás. Itt a fórumban lévő megszaporodott AXS váltások miatt. De ide az alföldre tökön lövés lenne. Ultegra is maximálisan kiszolgál. Most csak egy új casettát kap, egy 12-25öst, folyamatosabb a sor leosztás, kíváncsi leszek milyen lesz. Még egy karbon kerék lenne , de áhh nem visz rá a lélek, a múltkori bike24es Campa akciót ki kellett volna használni, 800euro volt a shamal. De majd legközelebb.
-
nemeth989
senior tag
Imádom a Wilieren, de egy F5 - X5ért én is hűtlen lennék.
A másik kövezzetek meg, de a Van rysel RCR- ből a fehér Rival AXS-es, hát simán azt venném ha nem lenne meg a Wili. Kifejezetten tetszik. Nagyon jó csomag. -
nemeth989
senior tag
Sziasztok
Van valakinek esetleg új Speedcoreos Pirelli P-Zero Race? Cserélni akarom a mostani GP5000-est. Van még benne kicsi, de jó lesz tartaléknek. Contihoz viszonyítva kíváncsi vagyok milyen lehet? Pro One volt már, most jönne a Pirelli valószínűleg megint vissza TL. -
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Ha esetleg beruházól egy ilyenbe, egy véleményt írhatnál róla. Én most AGU cuccokat veszegettem az elmúlt időszakban, teljesen válalható egész jó minőségű termékeik vannak. A red120as betétjük teljesen okés. Roglic style szet volt még tavaly évvégén ilyen 40euro, a mez + nadrág na az giga vétel volt. Jumbos cuccokat szórták ki még, abból is van sapi meg mez.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok
Többször volt már itt említve a "Ruedascustom", ha jól rémlik, mint ahonnan érdemes kereket venni. Nem tudom erről a store-ról volt-e szó, de jól látom, hogy innen nincs Hungry-ba szállítás? -
nemeth989
senior tag
Olvagattam az Orbea Sram Axs vélményedet, szemezek én is egy ideje az elektromos váltással, de még nem számoltam. Shimit nem vennék, csak is a teljes wierles sram. Rögtön számoltam is egy 2300 euronyi upgradet, Rival axs és egy Campa Shamal. Úgyhogy marad az Ultegra11 és racing4
. -
nemeth989
senior tag
Szia
Ez milyen sárvédő? Sks? Egész jól néz ki. -
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
UFO-val kapcsolatban veled beszélgettem. 2-3 újrakenés után lehet placebo volt, de javult a futása a láncbak, lehet addigra kentem be rendesen.
Az elején én is bizonytalan voltam UFO-val kapcsolatban, most hogy már hosszabb távon használtam, egyértelműen kevesebb odafigyelést igényel, mint a C3 nem is érzem rosszabbnak. -
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Kb hasonló tudással kezdtem el országútizni 3éve, mai tudásommal biztos egy endurance geometriás bringát választanék. Ha felnifékes akkor valami olyat ami 28mm-es gumit tud fogadni. Tárcsásnál meg véletlenül se Qr-es bringát, csakis átütős. Integrált kormányt szeintem felejtsd el, az állíthatóság totális hiánya, szerintem kezdőként mellélövés, az én esetemben legalább 3 féle hosszúságú stucni volt mire kialakult megfelelő méret, ott van még a akkor a kormány hajlításának íve. Shimanoból biztos R7000 105-ös szettől indulnék, attól függ mennyi a keret, de én az elektromos váltás felárát nem biztos, hogy első bringánál beválalnám, már csak azért, mert az alkatrész árak jelentősen magasabbak. Mondjuk használt piacon kilehet fogni jó árú elektromos váltós outit.
-
nemeth989
senior tag
Az egyik facebook csoportba feljött a guminyomás téma. A 25ös gumikat ilyen 7,5-8barig nyomják fel az userek. Csak nekem volt az a tapasztalatom, hogy 7,5bar fölött pl. a gp5000 már határozottan pattogott. Én a 80-82kg-mal használom ilyen 6,5-6,6baron, így érzem, hogy komfortos és nem pattog, kanyarban sem érzem csúszás jelét. Min. is 6bar azt hiszem. Gyári Rec.-je meg pont ez a 6,5-6,6 bar. Nektek mi volt a tapasztalat?
Montit kellene még majd belőni, azt ilyen 2-2,2-re lőttem be, idén már többet akarok "gravelezni".
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Én ugyanúgy heti 2-3alkalom ez a 3-5óra, nálam ha idő engedi kint, ha nem akkor görgő. Most hétvégén is, szombaton kint, vasárnap meg bent volt tekerés. Most kaptam 30 nap ajándéko, pl. a tour de zwift fut, azt csinálom.
UFO folytatásáról is, szerintem először nagyon vékonyan kentem, azért nem volt annyira nagy szám, vastagabban kentem és most már azt mondom rendben van. Plusz szerintem ahogy figyeltem, tartósabb, mint a C3 Ceramic. -
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Üdv. Van itt valaki akinek van, vagy volt POC sisakja? Mi a tapasztalata vele. Csere érett az enyém, Rudy Venger, szeretem, de valami mást próbálnék ki. Esetleg még Limar vagy Kasik sisak, valaki?
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Egész jó páros a fiveten-nel. Előkaptam azt is. Most, hogy ismerkedek a Cannondallel, eddig úgy érzem, jó döntés volt a gravel helyett xc-t venni. Olyan gyönyörűen száguldok végig a murvás utakon, nagyon élvezem. Ezek a 2,25ös gumik, nem gondoltam, hogy így csillapítanak. Tetszik az érzés, országúti mellett, nagyon jó szórakozás lesz. Most már tényleg el kellene jutni, valami dimbes dombos erdei ösvényre.
-
nemeth989
senior tag
jjeahh köszönöm a HT pedál ajánlást, tényleg jó kis taposó. Tegnap jött meg, ma sikerült kipróbálni.
-
nemeth989
senior tag
Az alföld kellős közepén lakom, eltudjátok képzelni mennyi szint van itt
. Akkor van szint nálam, ha bekapcsolom a zwiftet
. -
nemeth989
senior tag
Ha csak egy országúti lenne, jelenleg nálam most akkor a Granturismo SLR.
-
nemeth989
senior tag
Basszus, mintha én lettem volna, annyi különbséggel, nekem 15év után. Első monti, canyon utána próbáljuk ki az országutat, ne tököljünk, jó áron van Wili karbon, mert alu gagyi
(ennek meg szép a színe, asszem 1200euro), majd monti elad, nem mentem vele. Megjelent a wili 10SL, azt a büdös az a forma meg szín kombó, disces, nagyjából megismertem az országúti bringák világát, volt egy jó deal 3400euro volt (még most is ha ránézek, úristen nem hiszem el, hogy az enyém) utána jött a gyerek, karbon bicóval nem szállítjuk, kell treking, jött a Giant. Most meg áhhh ki kell próbálni egy modern mtb, jó deal a bike24-es Cannondale, (jah és nagyon király a festése), ha nem jön be, tuti elmegy minimális bukóval, 800euro volt, egyébként nem nagyon értek a mtb világhoz, de ez valami óriási meglepetés volt, brutálisan jó cucc, mint egy tank. Gáton, erdei ösvényeken mentem, nagyon meglepett.
Én a tipikus impulzus vásárló vagyok, kell az, hogy valami tetszen a bringában, valami különlegesnek kell lennie, hogy amikor ránézek ez igen. Soha nem néztem, geokat, mérettábla ajánlás alapján vettem. Trekkinget kivéve, mindegyikért oda vagyok.
Colnagok, Pinarellok úristen csodák.Jah igen és megjelent az új Wilier Filante SL

-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Üdv.
Montire kellene nekem egy platform pedál. Ebben a témában kicsit vakon vagyok. Ugyanaz, mint az spd sl-nél látom a végtelenig lehet itt is elmenni, valami emberi áron van ajánlott és megbízható taposó?
Köszönöm -
nemeth989
senior tag
Ohh, az a 79km-es kör lehet érdekel majd, az asszonnyal kellene megbeszélnem.
-
nemeth989
senior tag
Nem feltétlen, inkább a derék, törzs. Ugye a nagyobb pocak miatt, inkább a felső test mozdul előre mert a törzs nem tud, nem bír. Ugy voltam vele hasról zsír csökken leadtam egy 7-8kg-t, nyújtások erősítések és akkor kiegyenlítődik minden. A hét elején voltam egy 70kmes körön, semmi derékfájás nem volt utána.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Mind a kettőt tekerem, de az aeroval többet megyek. Az SL-szerintem egy teljesebb csomag, a kerékszetten kívűl teljesen gyári a bringa. Nem változtattam semmit rajta, nem is érzem hogy kellene. GTR-rel ezzel szemben nem sokminden maradt gyári állapotban.
Ha a hajtás érzetet nézzük, még mindig tartom magam, nyúlósabbnak érződik a GTR, az SL egy sokkal merevebb bringa, jobban reagál gyorsításnál és irányváltásoknál, érzésre kevésbe érzékeny szerintem az oldalszelekre is. Komfortban nem érzek különbséget, valamivel talán jobban ráz az SL, de elhanyagolható. Viszont ahhoz, hogy élvezzem is az SL-lel való tekerést, le kellett adnom pár kilót, alapból egy sportosabb poziciót veszel fel rajta, útban volt a pocika
aero vs. endu. -
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok
Balatonfüred környékén van valakinek valami jó kis outis útvonala? Csütörtökön indulunk, egy pár napot ott töltünk. Egy ilyen 1,5órás kört bevállalnék amíg a törpék aludnak.
Másik téma, a tetőn való bringaszállításnál, oda kell figyelni valamire, valami tipp vagy bármi javaslat? Elkerüljem, hogy teljesen bogaras legyen. -
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Amit rétisün kollég írt, olyan kell oda. Pluszban meg még egy [link] ilyen adapter is kell, Ult.-hoz, nálam így működik az egész. Volt meglepetés mikor a montis hidr. fék után nem tudtam mit kezdeni az Ult.-val és vennem kellett egy ilyet... Nem is gondoltam, hogy ilyen adapter kell hozzá.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Szerintem olyan 7-8óra között van az akudiő. De most töltöttem fel az 530at, majd meglesem, ugyanezek vannak nekem is rácsatlakoztatva. Az biztos a Varia hamarabb megadja magát.
-
nemeth989
senior tag
Egyszer beázott valószínű, nem tudom. Olyan 4-5K km között raktam bele. De szerintem is gáz egy kicsit. Lehet csak én szívtam meg, nem vonok le olyan nagy következtetést. Meglátjuk, idén mi lesz, ha csak megint ennyi gond lesz vele, akkor rendben vagyunk.
Egyébként, most már 32-es dt1600-ost vennék. -
nemeth989
senior tag
Nekem Racing 4 van Bringalandtől. Ugyanezen a kettőn agyaltam, vagy még ott van külföldről pr1600. De végül nálam is azért lett Rac4, mert szebb a magasabb perem
Eddig 1 év alatt az első kerékben kellett csapágyakat cserélni, más nem volt vele. Meglepően halk egy felnifékes DT PR1400-hez képest, ami még itthon van másik bringán. -
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Ha száraz időben tekersz, akkor tudom ajánlani a dry ceramicot. Én kb. 2 éve használom. Esőben nem megyek, kb. 2 hetente kenem újra olyan 150km-ként, még bírná, de a 2 hetes takarítás beállt nálam.
Az ilyen tisztító löttyök, biztos jók de drágák. Átforgatom egy lánctisztítóval majd lidl vagy aldi ultrahangos tisztító, vízbe keverek egy kis mosószert vagy brigéciolt és tiszta lesz a lánc. Ennyi, nekem bevállt. -
nemeth989
senior tag
Én dry c3 ceramicot használok már jó régóta. Egész sokáig tiszta a lánc, nem szedi össze olyan gyorsan a port. Viszont a víz gyorsan leszedi. Lidl Ultrahangos tisztító, mosószer vagy brigéciolos keverékkel teljesen tisztára lehet varázsolni a láncot.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Szerintem mindenki Di-t venne. Egyetlen hátrányt lehet felírni rá, ha ne adj isten gebasz van, a felárat kifizeted. Azonkívül minden mellette szól.
Olyan bringák vannak fent marcetplacen. Öcsém, ha nem lenne meg a 10Sl eskü az a Wili Air duraace DI , meg a Dogma is jajj anyám, nem szabad nézni a használt piacot 😅🤣
-
nemeth989
senior tag
Áhh kössz a linket, akkor pont jó, mert én a nem a lite verziót toltam le. Hétvégén megnézek majd egy hosszú ftp tesztet mit ad az is, kíváncsi vagyok milyen eredménye lesz.
-
nemeth989
senior tag
Én is néztem több ramp teszt van. Gondolom én az aerob meg anaerob miatt van a rövidebb vagy a hosszabb ramp teszt? Egy rövidke tekerés után, én is lefutottam egy irányadó rövid ramp tesztet. Én 320-nál meghaltam már, és pont azon gondolkoztam, ha hosszabb nem a perces váltás van, akkor valószínű eddig se jutottam volna el.
-
nemeth989
senior tag
Öregem vett egy S-es pedelecet, vehetett volna bármit amit akar, ki akarta próbálni milyen érzés. Az elmúlt 2 évben most néztem, 1800km-t tett meg vele. Szerintem az elmúlt 20évben, jó ha 2km-t tekert, mikor kipróbálta a bringáimat. Valamikor ezzel megy munkát nézni, vagy teniszpályára, vagy sprotolni. Egyetértek veled.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Én montin még annak idején 90est cseréltem 60asra érzetre idegesebb lett kormányzás sokkal. Az egyik Wilin 120ast 100asra, ott a vállam is feszes volt, most már sokkal lazább, kormányzásnál szerintem kompromisszumosabb. A másik vilin 90ről 100ra, ott is jobb lett az összhatás.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Befogod vonzani a defektet, ha így állsz hozzá. Nekem az elmúlt 3évben kb. 17K km alatt, 2 defektem volt, ami tökmindegy milyen gumi van rajta, (egy rajzszög, meg egy hegyes fémdarab) defekt, TL megmentett volna talán. De akkor is gumi le, belső csere és mentem tovább. Ezt mind 2 gumival mentem le a nagyját, a gp5000-rel meg a Pro One-nal.
-
nemeth989
senior tag
Én most a mesterbike-nál voltam, ott helyben a szemed előtt szerlik a bringát, ha megtudod várni. Nagyon korrekt volt, mikor mentem vissza a bringáért, odaadták a kezembe a begyógyult kerékcsapágyokat, elmondod mindent a szervízes srác, mit csinált, mire figyeljek, mi lesz lassan cserés stb... Teljesen pozitív volt, telefonon s emailben is szinte azonnal reagáltak.
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
-
nemeth989
senior tag
Big like
-
nemeth989
senior tag
Jó, hogy feljött a kenőanyag téma. Szét akarom szedni a DT kerekem HUB-ját. 240es HUB van benne, meg van egy Fulcrum is, Racing4es. Milyen kenőanyagok kelhetnek majd? Van itthon zöld motorex Pluszban esetleg még valami?
-
nemeth989
senior tag
A Chainreaction-ről rendelt mostanában valaki? Kell tartani a VÁM-tól? Van 1-2dolog amit berendelnék.
-
nemeth989
senior tag
Úgy gondolom hasonlóan kell gondolkodni, mint az autó gumiknál, öregedés szempontjából. De valaki okosabb majd megmondja.
Más
Még egy jó deal szerintem, [Schwalbe Pro One Super Race 25mm (Bike24) 23€ ] nekem most a 28mm-es változata van. Eddig 4000km alatt nem volt problémám, de ez a Gp5000-rel is így volt. -
nemeth989
senior tag
Ha valakit esetleg érdekel [32€ GP5000 25mm (ROSE)] . Szerintem egész jó deal. Nem rémlik, hogy volt ilyen olcsó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Sport, életmód, utazás, egészség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gitáros topic
- Microsoft Rewards
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

.
. Akkor van szint nálam, ha bekapcsolom a zwiftet