Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni 2 biciklit a nyaralónkhoz. Egy ideje már (kinézetre) a Trek Marlin 5 tetszik viszont 2 olyan boltot találtam kb. a webshopok között ahol kapható. Tavaly 140-150 körül volt idén viszont már 180 körüli áron megy kinézetre ugyanaz a modell.
Esetleg olyan boltot nem tud valaki ahol kapható ez a modell?
10 éve nem ültem biciklin. Agyon használva nem lenne.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz birorichard #169559 üzenetére
Jaja néztem azt is főleg a Thorx-ot. Az tetszik de az sajna drágább.
-
Arcképgyáros
Ma megtelefonáltam kb. 20 boltot szürke M/L Trek Marlin 6 iránt. Az egész országban 1 darab és az is a megyében van. Szerintetek mekkora pech ez?
Hétfőn vagy kedden megyek érte.
Remélem nem adják el mert agyérgörcsöt kapot.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Elvileg ma mennék megnézni 1 bringát aminek a méretéből ugye magasságom alapján M/L kell. (177 cm)
A boltos srác mondja, hogy van belőle a nagykerben egy M-es (ami 175 cm-hez ajánlott) van viszont az olcsóbb jóval és nekem igazából jó lenne.Ajánlott megrendelni azt a méretet? Így látatlanban sajnos arra nem tudok felülni.
-
Arcképgyáros
válasz ggeleven #173487 üzenetére
Az egész országban nincs ilyen bringa. Elfogyott mindenhol már amennyi volt. Trek.hu oldalon az összes forgalmazót felhívtam és egyszerűen nincs.
Boltnál nem tudom, gondolom az az 1-1 szerencsétlen darab össze van szerelve, de ma megpróbálom és mivel ők is Trek forgalmazók gondolom meg tudják rendelni ha úgy van.
Ma pedig valamelyiket megveszem. Sedan Passatba majd valahogy betesszük, vagy szétszedik vissza dobozba azt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz ggeleven #173492 üzenetére
Vicc. Ha meg most nem veszek akkor idén már kétlem, hogy lesz beszállítás és már a 2021-es modellek jönnek 10-15%-kkal drágábban.
Ti egyébként melyiket vennétek? Ez vagy ez?
A szürke az ML méret, de ha jó a fekete akkor nem fizetek +40k-t... Mert a szürke marlin 6 a fekete marlin 5.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Hasaggymeg #173510 üzenetére
Fekete már nem volt. Szürke jött velem.
-
Arcképgyáros
Na megvolt az első utam a Marlinnal. Ugyan sokat nem mentem és tizen éve nem ültem biciklin de jó lesz ez, élveztem nagyon.
-
Arcképgyáros
Most, hogy meglett múltkor a Marlin 6 nekem kéne az Asszonynak is valami monti.
Ötletek?
Cube Access WS-t néztük egyelőre. Esetleg más ajánlás 150 körül/alatt?
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Hasaggymeg #178536 üzenetére
Köszi, vendégházhoz lenne a vendégeknek "bérbeadós". Bár benyögök 60-at nekik, hát ha 60-ért is adják, akkor meg már végképp elhozom.
-
Arcképgyáros
Kerékpár vázát valaki már lefóliázta ragasztószalaggal?
Tegnap láttam jó képeket viszont srác ennyit írt a posztba:
"Felhasznált kellékek:
- 400cmX10cm 3M fólia
- kasírozó
- 80%víz,20%gyógyszertári alkohol keveréke a felület és a fólia permetezéséhez
- maszkoló szalag sablonnak, mert így a heggesztés mentén megadta az ívet és a pontos méretet
- hajszárító
Képeken a végeredmény
Elől maradt egy kis rész, mert oda nagyobb méretű fólia lesz szükség"Nagyon szép lett az eredmény viszont már ott elakadt a történet, hogy nem találok 10 cm vastag/széles ragasztószalagot. A gyártó az oldalán sem szerepeltet ilyent.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Közben még egy kérdés. Vettem az OBI-ban első-hátsó fehér piros prizmát de sem a kormányra sem a nyeregcsőre nem megy rá annyira szűk. Hol szerezzek be olyant ami rámegy mindkettőre?
-
Arcképgyáros
válasz Hasaggymeg #178922 üzenetére
Kresz szerint kötelezőm 1 fehér előre meg 1 piros hátra, nem?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Hasaggymeg #178928 üzenetére
-
Arcképgyáros
Héten megérkezett a biciklis táskám. Nagyon jól néz ki. 2 szifon bőven elfér benne meg még 2 sportszelet is.
Rendeltem tőlük hátsó lámpát is. Nagyon hypeolják mindenhol. Mondjuk 17$-t azért sajnáltam rá kicsit de jólvan...
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Hasaggymeg #180681 üzenetére
Nem sokat ment eddig 20 km körül csak. Sajna egyedül nem nagyon tekertem, Asszonyé még nem jött meg pedig novemberre ígérték.
-
Arcképgyáros
válasz Hasaggymeg #180683 üzenetére
Nagyon be vagyok zsongva a tekerés miatt de egyedül mégse visz rá a lélek, nem tudom miért.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
Meg is érkezett a szeptemberben rendelt 2021-es Cube Páromnak a kerékpárboltba. El sem hiszem.
Talán holnap már ide is ér futárral.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Hasaggymeg #186388 üzenetére
Jobb is mert az nincs csak ez.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
válasz Hasaggymeg #186554 üzenetére
Enyim M/L 178 magassag, Asszonye M 168 magassag.
Holnap kapja majd meg.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
MTB gumijait mennyire szoktatok felnyomni? Hivatalosan 2,2 és 4 bar koze irja.
-
Arcképgyáros
válasz Hasaggymeg #190337 üzenetére
Most ugye elkezdtünk tekerni. 50-50% aszfalt terep viszont aszfalton laposnak érzem az elsőt 1,9-en.
Tegnap szép időnk volt de ez a mai...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest