Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukorka
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy outi bringát venni. Néztem használtan de attól tartok hogy csak átverést lehet így megoldani. Újonnan hol lehet olcsón venni bringát? Úgy hallottam hogy Ausztirában kedvezőbbek az árak, talán érdemes behozatni? A keret 200-300 között lenne. Edzésre és amatőr versenyekre használnám. Egyáltalán mik számítanak jó vételnek? Sajnos nem értek hozzá.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz Napfénysüti #32523 üzenetére
Szép bringa, hol lehet kapni és mennyiért? Az a gond ezzel is hogy nem lehet kipróbálni...
Én 191 cm magas vagyok, 83 kg. Sora helyett a 105-ös szett jóval jobb vételnek tűnikMukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Mukorka
addikt
válasz Napfénysüti #32532 üzenetére
Hol veszed annyiért? Megtaláltam közben a boltot ahol 327.
-
Mukorka
addikt
válasz Napfénysüti #32535 üzenetére
Én is így vagyok vele, Székesfehérvárig meg el lehet vonatozni is ha ennyivel olcsóbb
-
Mukorka
addikt
válasz Napfénysüti #32537 üzenetére
Nem tudom hogy újonnan mennyi bolt árul ilyen kategóriájú bringákat. Jó lenne megvétel előtt megnézni stb.. Még nézelődöm.
-
Mukorka
addikt
Ehhez mit szóltok? Link
-
Mukorka
addikt
Hello!
Méregettem magam a Canyon oldalán található instrukciók alapján és nekem 58-as méret jött ki a 191 centis magasságomhoz. Szeretnék venni egy bringát és ami már eléggé megtetszett az 62-es canyon. A mostani gazdája 189 centi magas de neki 60-ast ajánl az oldal... Nagy a kockázat hogy nem lesz jó vagy úgyis lehet igazítani valamennyit a nyereggel / stucnival.
-
Mukorka
addikt
Hello!
Szeretnék venni cipőt. Kezdő vagyok úgyhogy egylátalán nem értek hozzá de annyit tudok hogy a kiszemelt bringához kapok shimano m520-as pedált. Ez mtp pedál de elvileg jó tanuláshoz, könnyű kioldani stb. Ehhez kéne nekem valami vállalható árú cipő. Amennyiben van olyan ajánlat amihez pedál ötlet is tartozik és könnyű megtanulni akkor az is jöhet. Országúti bringára kell és nem nagyon használnám városban.
-
Mukorka
addikt
válasz LonGleY #33481 üzenetére
A pedál rajta van a bringán de meglehet hogy mégsem veszem meg (ha nem jó méretben a bringa). Akkor meg nem akarok egy cipőt ami nem jó a pedálra. Mondjuk gondolom szabványok vannak. Egyáltalán, stoplit adnak a cipőkhöz?
-
Mukorka
addikt
A kérdés az hogy érdemes-e megtartani az m520 pedált ha jó lesz a bringa vagy egyből úgy nézzek cipőt hogy hozzá pedált is veszek. Ha meg csak cipő akkor hogy találok olyat ami jó lesz más pedállal -> egyáltalán hogy különböztetünk meg mtb és outi cipőt/pedált. Ha olyat veszek ami az m520-ra jó akkor nyílván csak mtb-s pedálok jöhetnek szóba mtb cipőhöz. Jó az nekem outin?
-
Mukorka
addikt
A kérdés az hogy érdemes-e megtartani az m520 pedált ha jó lesz a bringa vagy egyből úgy nézzek cipőt hogy hozzá pedált is veszek. Ha meg csak cipő akkor hogy találok olyat ami jó lesz más pedállal -> egyáltalán hogy különböztetünk meg mtb és outi cipőt/pedált. Ha olyat veszek ami az m520-ra jó akkor nyílván csak mtb-s pedálok jöhetnek szóba mtb cipőhöz. Jó az nekem outin?
-
Mukorka
addikt
Köszönöm a tanácsokat
-
Mukorka
addikt
Sikerült a méretemben találni egy jó bringát. Ma este hoztam el: kép
62-es szörnyeteg, alig használt 2010-es model.[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
válasz Napfénysüti #34067 üzenetére
Alu váz, karbon villa és nyereg. Citec3000 kerékszett, full ultegra 6700. Használtan vettem, kb szobabicaj volt
Neked hogy megy az új? Én még nagyon kezdő vagyok és ma holnap már mennem kell vele spd cipővel is...
-
Mukorka
addikt
-
Mukorka
addikt
válasz Napfénysüti #34071 üzenetére
Pihen? Olyan nincs :p
Balaton körbe tervben van még?
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Akkor szervezzük meg. A most hétége még korai és félmaratonra is megyek. Utána hétvégén ráérek
Túléltem a munkába való utat. Szerelőhöz hoztam olajozni, tisztítani. Nem szeretnék vele munkába járni, így is gáz volt simatalpú cipővel spd pedált tekerni. Az biztos hogy nagyon megy a járgány
-
Mukorka
addikt
(Akkor valahogy el kell kezdeni szervezni)
Milyen lámpákat érdemes venni egy ilyen országútira? Ismerősöm küldözget itt nekem mindenféle mágneses állatságot de sztem ide több kakaó kell.
-
Mukorka
addikt
válasz Napfénysüti #34083 üzenetére
Ez normális, nem is drága. Előlre ezt kell kipróbálni: Link. (Ezzel hamvasztani is lehet )
-
Mukorka
addikt
Milyen prizmaszerű dolgokat kell(kötelező) használni? Milyen való outira?
-
Mukorka
addikt
Hello!
Tudtok valami boltot a belvárosban/2, 11-kerületben ahol van lámpa kínálat. Kellene vennem első/hátsó lámpát.
-
Mukorka
addikt
válasz Napfénysüti #34643 üzenetére
Már én is kitanultam tőlük "mindent".
tegnap mentem 65 k-t. Eső is volt és nem estem el. Jó dolog ez a pedál, persze leglazábbra van állítva meg a stoplim is engedékeny fajta...
-
Mukorka
addikt
Én pont most vetettem be a hétvégén először a pedálom. Szombat délután mentem egy órát a környéken, ami annyit jelent hogy szoktam hogy hogy kell becsatolni és minden sarkon gyakoroltam a megállást. Ezt persze olyan környéken ahol kicsi a forgalom. Másnap gond nélkül mentem 65 kilómétert vele, nem estem el egyszer sem pedig esett is
-
Mukorka
addikt
Hello!
Tervez itt valaki a hétvégére valami bringás túrát? Részemről országútival mennék. Ki kéne használni a jó időt, már ha megmarad a hétvégére.
-
Mukorka
addikt
válasz Daniel Alves #34987 üzenetére
Budapest környéke
(#34989) Napfénysüti
Mehetünk
[ Szerkesztve ]
-
Mukorka
addikt
Megy valaki budáról a velencei tókerülősdire innen holnap?
-
Mukorka
addikt
válasz Napfénysüti #35293 üzenetére
Nem akartam így kérdezni, ez olyan foreveralone-os.
(#35295) jól tetted
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest