Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
JackFeryll
őstag
-
D.Orion
veterán
Anno 150K volt a bruttóm mikor ugyanennyiért vettem újonnan a 2010es Gepida Alboin 500CRS-t. Arra lényegében csak felszerelés és kopó alkatrész/szerviz szinten költöttem eddig 70K-t.
Munka előtt egy hónappal vettem egy 40K-s Capriolo Elvis-t újonnan, hogy legyen mivel munkába járnom, csak szervizköltség évente egyszer.
Tavaly vásároltam használtan 120K-ért egy 2007es Focus MTB-t, FOX LX, Avid 3... Erre sem költöttem csak amit kell. Ha majd egyszer kicserélem a vázat, akkor lesz rá költve.
A CRS és az MTB esetében is én vagyok a szűk keresztmetszet, így nem vágyom drágább/jobb gépekre.Szerintem országúti esetében 800km/hó táv felett lehet arról beszélni, hogy valaki egyre többet költ a kerékpárjára. Alatta felesleges komoly fejlesztéseket végezni teljesítmény orientáltan, maximum a kényelem irányába.
MTB esetében kb. hasonló a képlet. Aki csak heti egy-két alkalommal megy ki terepre barangolni az kibírja fél éves szervizzel és max láncot kell cserélni évente. Mások akik csapatják és a távokat is megtesznek, 50-70 üzemóra után már felkeresik a szervizt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 3 Classic Fly More Combo FMC RC drón - 4/3" Hasselblad kamera - újszerű állapotban
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest