Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mauimagic
senior tag
válasz Hasaggymeg #270486 üzenetére
...kérdés nem az, hogy leépül-e vagy sem, hanem az, hogy milyen lesz ettől a teljesítménye összevetve egy olyannal aki közben ugyanazt nem görgőn hanem kint a terepen csinálta.
Azt ugye tudod, hogy az emberek legnagyobb része nem azért görgőzik télen, mert puhap.cs, vagy szeksz és nyújorkot szeretne nézni bringázás közben egy pohár meleg kakaó mellett, hanem mert munkaidőn kívül gyakorlatilag végig sötét van?
A legtöbb embernek nincs ideje napközben órákat tekerni, max hétvégén. Én eléggé szabadon rendelkezem a munkaidőm felett, de télen a bringázás hétközben így is nehezen megoldható.
Emiatt nem túl fair szerintem a ledegradáló hozzáállás amit itt egy két spori előad.
Természetesen, ha ők heti 3-4 órákat pl fejlámpával nyomnak le terepen, akkor mea culpa. -
dom1n0
senior tag
válasz Hasaggymeg #270486 üzenetére
Jogos, de itt szerintem semmiho-t leszámítva, mindenki országúti aki pörög a wattokon meg hasonlókon, illetve a görgő egyértelműen nem technikát fejleszt hanem erőnlétet.
Nyilván egy montis nem ettől fog lemenni egy lejtőn vagy fel, hanem a technikán inkább.
Viszont egy outis időfutamhoz, vagy akár egy mászáshoz szerintem hatalmas segítség hogy bármikor lehet edzeni a görgőn, ez leginkább erre jó _szerintem_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Az Intel felvázolta mi kell az Arrow Lake-S optimális működéséhez
- Formula-1
- Gran Turismo
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- SkyShowtime
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.