- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Az alapokban úgy tűnik ugyanazt írjuk, a kategória definíciókban vannak eltérések a nézőpontjaink között.
Neked furácsán hat, hogy a dissectort lekirándulozósoztam. Most viszont látszik, hogy nagyon másról beszélünk, mivel írsz 100km és 2000m szintet egy menetben. Igen pont ez a kirándulás, túra. Ez nem trail riding, ez az egész napos epic.
Igen egy trail bike alkalmas erre, ehhez csak annyi kell, amit írsz, hogy a túrához, kiránduláshoz, teljesítmény/távolság orientáltabb felhasználáshoz való gumit rakod rá.
Ez vizsont nem trail riding és itt keveredünk össze.
Amikor igazi trail riding van, arra a túra gumi kevés, ellenben trail riding esetében nem is a táv, teljesítmény, idő a lényeg, hanem a technikás single trail-ek élvezetes teljesítése, amik naturális és akár épített fícsörökkel tarkítva.A lényeg tényleg annyi csak, hogy van olyan bringa, ami sokmindenre alkalmas (trail) és az, hogy mire van épp hangolva az az aktuális gumi választástól fog függeni és a rider ezt akár cserélgetheti is a saját felhasználási szokásainak megfelelően a távolság - technika tengely mentén, meg persze az adott terep talaját is érdemes figyelembe enni a gumi megválasztásánál. Ezért lehet az, hogy látni trail gépet a túrás gumiválasztással is, míg az alpokban a trail gépek is aggresszív mintás gumikkal futnak és nincs is ezzel semmi baj.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
MPowerPH
üzenetére
Xc-n nem szar a Rekon, sőt. Gondolom amikor kitalálták, akkor még 100mm rugóutas xc-k és 120-130mm rugóutas trail gépek voltak, így xc-trail kategóriába sorolták, értsd: agresszív xc vagy óvatos light trail. Te 150 vagy 160mm rugóutas Jeffsy-re raktad, ha jól tudom, ami a YT szerint AM gép és Minionokkal jön gyárilag? Ilyen bringán nem csodálom, hogy nem elég a Rekon, ha ma újratervezné a Maxxis, szinte biztos vagyok benne, hogy már xc-downcountry kategóriába sorolná. Csak azért reagáltam le megint, mert sokszor leszaroztad azt a gumit, aztán ha valaki xc-re meg szeretné venni és itt rákeres a véleményekre, azt fogja látni, hogy le van húzva. Nem fair
. Kicsit olyan, mintha egy 120mm trail gépre feltennék egy Assegai-t, mert a Maxxis trail gépre is ajánlja, aztán leszaroznám, mert használhatatlanul lomha. A megfelelő gépen és terepen biztosan jó az is. -
bardi
senior tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Ha jól emlékszem neked a legpuhább verzió volt ezekből a gumikból.
Én Bontrager XR2-es gumikat cseréltem még EXO dual compound DH2 és DHF-re (ez elöl végül Assegai lett), plusz fél kiló biztos került a kerekekre, de közel sincsen akkora különbség, mint amit írsz, cserébe lehet velük rendes féktávot venni.
Most már annyira elkopott hátul a DHR2, hogy lehet felrakom a DHF-et, elöl meg marad az Assegai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topic
- Star Wars rajongók
- Házimozi haladó szinten
- Hogwarts Legacy teszt
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Minimalista Nemesacél gyűrűk, ásványokkal és opálokkal. Nők és Férfiak számára egyaránt!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI Goggles 2 FPV drón szemüveg
- Lego 42161 Lamborghini Huracán Tecnica
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Kicsit olyan, mintha egy 120mm trail gépre feltennék egy Assegai-t, mert a Maxxis trail gépre is ajánlja, aztán leszaroznám, mert használhatatlanul lomha. A megfelelő gépen és terepen biztosan jó az is.
Hasaggymeg