- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
válasz
Hasaggymeg #170222 üzenetére
Köszi megnézem! Neked is (#170220) bringasisti
-
6030D
addikt
válasz
Szerintem az, amit linkelt. Valakinek a bringáján volt ilyen a közelemben, már nem emlékszem (nem a linkelt, de ugyanígy néz ki, csak nem RFR, hanem más név alatt), tényleg ilyen ragacsos cumó válik ki belőle. Ki tudja miből van.
AggressiveGT: keresni kell valami márkásat, vagy legalább olyat, amit ajánlanak. Az apróban, vagy hirdetőoldalakon is ki lehet fogni jobbat, akár olcsóbban. Hirtelen itt egy új (nem ismerem, de nem gagyi márka), de én pl a szarvacskás Ergon markolatomat 3500 Ft-ért adtam el, és még nem volt gané kinézete.
-
bringasisti
őstag
válasz
Lehet hogy azért volt ragacsos hogy a keze le ne csússzon róla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged