- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
D.Orion #39952 üzenetére
Az aláírásodban szereplő videó kamu, az öreg ellen csalás vádjával már per folyik.
Vagy csak így akarják elhallgattatni az öreget. Szted mennyit buknának a gáz és olajnagyhatalmak, ha a világon mindenki vízzel helyettesítené a fosszilis tüzelőanyagokat? Vagy te azt hiszed, hogy pl Amerika ölbe tett kézzel nézné ezt, miután dollármilliárdokért vívott háborút Irak olajkészleteiért?
sz: Én azon csodálkozom, hogy nem tették el láb alól... Hány "világmegváltó" találmányt, kutatási eredményt láttunk már, és hol vannak most ezek? A fejlett világ epekedik egy legalább 10x-es energiasűrűségű akkumulátorért. Akkor az elektromos autó nem 100km-t tudna megtenni egy töltéssel, hanem 1000-et. A legizmosabb laptopok simán mennének 5 órát, a takarékosabbak napokat...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Thulcandra #39943 üzenetére
Harapófogó...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
bubi92 #39928 üzenetére
Elnéztem, nem elektromos. Hidraulikus.
Ereje akár a nagyé, elfér a kabátban és nem kell vele megszakadni.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
---Lasali--- #39755 üzenetére
Csak kicsit húzós a próbálgatás ebben a kategóriában.
-
TESCO-Zsömle
titán
Ti láttatok már vázat zártszelvényből?
Még régebben piacon láttam valami "Lofty" nevezetű valamit, aminek a váza szó szerint táglalap keresztmetszetű volt...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Drakuf #39578 üzenetére
Veszel 62-est, a fölöst meg levágod.
Viccet félretéve ez eléggé cumi. Én ebbe lovaltam bele magam, de egyre valószínűbb, hogy nem lesz belőle semmi. Az oké, hogy a fék meglenne 37-ből postával, de további 50k-ba fájna, mire fel is tudnám szerelni mindkettőt... Ráadásul maga a váz se jó méret, így az se biztos, hogy egyáltalán van-e értelme fejleszteni.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
superecneB #39542 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
superecneB #39538 üzenetére
Pedig nem sokban különbözik attól, amit linkeltél. Csak az még nincs lefújva karácsony-ezüstre...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
salieri. #39523 üzenetére
Ha már teló. Abból mit érdemes venni belépő szinten egy régi Capribe Boomer CC vázba? Ilyenem van, csak lehet más méretben.
Nem tudom, mert eredetileg faterom vette magának, aki nem ért a lovakhoz, de aztán sose használta... Én meg elbirtokoltam, mert a kapott tesco-bike hibája miatt elszenvedett fogtörés után nem voltam hajlandó olyan xarokra ráülni...
sz: Megmértem. Enyém 17"-es, ami a táblázat szerint nekem kicsit kicsi...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
---Lasali--- #39510 üzenetére
Úgy értem, hogy szökőévente kell alkatrészt cserélni.
-
TESCO-Zsömle
titán
Sziasztok.
Volna pár kérdésem fékkel kapcsolatban. Megéri csak a tartóssága miatt tárcsát venni? Akár bowdenest? Ugyanezen okból áll a kérdés a 203-as tárcsára is.
Köszi.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
---Lasali--- #39483 üzenetére
Honnan látod, hogy ez fixi?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
superecneB #39383 üzenetére
Mihez képest?
-
TESCO-Zsömle
titán
Anno 2000 tájékán Fateromtól elbirtokolt Caprine Boomer-en Alivio set volt. Nem túlzok ha azt mondom, hogy éves szinten egy kezemen meg tudom számolni hányszor váltok le "legalulra". Ez általában akkor történik, mikor a téli álom után először megyek neki a Somlyónak. Úton a "kopasz" felé van egy rövid szakasz, ahol brutális az emelkedés. Ott feltekerni önerőből olyan, mintha lépcsőn vinném fel a bicót a 9. emeletre.
De mikor visszaszerzem az alap állóképességemet, már az ilyen emelkedőket is 3-asban mászom. Szórakozni lehet csak jó, vagy nem tudom... Ez már túl rövid...
-
TESCO-Zsömle
titán
Hali.
Annak idején egyik haveromnak volt egy érdekes montija. A hajtókaron 4 fogaskerék volt. Hallottatok már ilyenről? Anno azért adta el, mert nem kapott hozzá pozíció-váltót, marokváltót meg nem akart.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
TESCO-Zsömle #39342 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
deicide #39319 üzenetére
A művészet annak való, aki szereti. Mindig is így volt. Egy műalkotás tényleges értéke soha sem mérhető.
Nekem nagyon tetszik, de nem tudnám kivinni az utcára. Főleg, ha figyelembe veszem, hogy mennyire amortizálódnak a vázak alattam. Én hanyag módon bánok a lovakkal, és ez nincs túl jó hatással a festésre.
Szerencsémre az Alu nem rozsdál...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Hasaggymeg #39316 üzenetére
Csak annyira, mint egy Picasso vagy Rembrant...
...azok is csak túlértékelt tapéták, nem?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
lecsokolbi #39294 üzenetére
Hogy drágábban tudják eladni ugyanazt?
-
TESCO-Zsömle
titán
-
TESCO-Zsömle
titán
Ilyesmi rövid lámpákat lehet valahol olcsón kapni?
Kéne belőle egy kazallal, de eddig csak fényágyúkat találtam horror áron...
-
TESCO-Zsömle
titán
agydinamóról van valakinek bővebb infoja?
- álló hzelyzetben gondolom nem világítAmennyire én tudom, forgó helyzetben sem világít.
- a fényerő a sebességtől függ?
Bizonyos sebességig, igen.
- akkumulátort tud tölteni?
Akku függő, de megfelelő elektronikával még telefont/gps-t is. Láttam dobozt valahol, ami dinamóból USB-t csinál.
A többire nem tudok mit mondani.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
ludsimon #38375 üzenetére
ilyen gyors sebességűnek látszódom a videón
Szerintem csak a kamerából adódóan élből kizárta a kerékpár lehetőségét...
sz: Én Pöstbuda városában gyakran találkoztam nyáron azzal a helyzettel, hogy az autós nem mérte fel a sebességemet. Gyakorlatilag sima sétabicós tempót előlegezett meg nekem, ami mellet az adott koreográfia működött volna, csakhogy én annak a sebességnek a duplájával mentem, és ez volt a baj. (Itt bocsássa meg nekem minden ilyen autós, hogy merek a Váci úton menni, ahol nincs kerékpárút. Tényleg félelmetes, de ha az ember ráérez a lámpákra, akkor a húzósabb helyeken sincs gond [Árpád híd felüljáró fel és lehajtéás, Dózsa, Nyugati...].)
Legkedvencebb az, amikor megelőz, és satufékkel bekanyarodik jobbra a tőlem 5-10m-re levő utcába... Én meg kis híján gazdagabb vagyok egy jobb-hátsó lámpával... I'm lovin it... A leszorítósdihoz hozzászoktam. Maradok is a montinál, azzal nem gáz a susnyajárás, de a Margit hídon azé' para volt a 20-30 centis padkánál. Ott már nem tekertem, mert a jobb pedál a padka fölött suhant, a taxis meg a kormánytól 5 centire. Jobban paráztam, mint a Jurassic Park-on 5 évesen... Taxis túloldalát néztem, mert ott megnyugtató 1m-es hely volt, meg még egy üres sáv...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
ludsimon #38070 üzenetére
kiírják a nevét a tour könyvből
A már kiadott könyveket visszahívják és cserélik, az Archív felvételekről és képekről kiretusálják...
(Anno sztálin papa csinált ilyeneket. Van is egy híres kép, amin 4-en feszítenek, aztán a végén már csak a generalisszimusz maradt egyedül...)
-
TESCO-Zsömle
titán
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest