Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Thulcandra #35386 üzenetére
Javaslom a súlyemelést.
-
amargo
addikt
válasz
Valamikor meg is akartam írni én is, hogy a lábamat leszálkásította a bringázás, mindig olyan popeye-en néztem ki. Az, hogy remegett a lábad adódhat abból is, hogy rosszul tartod magad a létrán. Léteznek remek comberősítő gyakorlatok, amiket gumi szalaggal is lehet csinálni, esetleg próbáld ki azt is. A sziklamászás meg nem kifejezetten erősíti meg a lábat, sőt a legtöbb jó mászónak pipaszár lábai vannak és direkt lefogyasztják, mert az is súly..
Ha combra akarsz erősíteni, akkor félcsőben korizzál, a sok pumpálás miatt, nagyon megerősödik a lábad, továbbá maga az utcai válfaja is erősít, a hajtás miatt.Vasinger!: Vélhetően rövid távon simán lekörözne 2x is, elég csak a sprintereket megnézni és a maratonistákat.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Nekem azért kicsit más a helyzet, nálatok. A lábam eléggé megerősödött, inkább, a tüdőm ami rossz. A tüdőm szinte alig fejlődik a bicózás által. Futás és biciklizás közben mindig a levegővel kezd el baj lenni, a lábaim simán bírnák tovább is...
Bár, ez a jelenség nekem is fent áll, hogyha pl. sok ideig kell befeszíteni a comb izmomat, azt valóban csak kevés ideig bírom.
De a biciklizés nem is azt erősíti. -
sestertius
őstag
válasz
Az általad leírt igazságra akkor jöttem rá, mikor rendszeres futás után bringázni kezdtem most egy hónapja, a futást kissé hanyagolva.
Aztán elkezdtem újra futni - a levegővel sosem volt gond, de a lábaim... szinte remegtek... majd össze estem a végén.
Minden sport teljesen különálló izmokat mozgat...
Aktív témák
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Bluetooth hangszórók
- Okos Otthon / Smart Home
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest