Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- R5 5600 -> 7600X, kis kitérővel
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz Thulcandra #35386 üzenetére
Javaslom a súlyemelést.
-
amargo
addikt
Valamikor meg is akartam írni én is, hogy a lábamat leszálkásította a bringázás, mindig olyan popeye-en néztem ki. Az, hogy remegett a lábad adódhat abból is, hogy rosszul tartod magad a létrán. Léteznek remek comberősítő gyakorlatok, amiket gumi szalaggal is lehet csinálni, esetleg próbáld ki azt is. A sziklamászás meg nem kifejezetten erősíti meg a lábat, sőt a legtöbb jó mászónak pipaszár lábai vannak és direkt lefogyasztják, mert az is súly..
Ha combra akarsz erősíteni, akkor félcsőben korizzál, a sok pumpálás miatt, nagyon megerősödik a lábad, továbbá maga az utcai válfaja is erősít, a hajtás miatt.Vasinger!: Vélhetően rövid távon simán lekörözne 2x is, elég csak a sprintereket megnézni és a maratonistákat.
[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
Vasinger!
nagyúr
Nekem azért kicsit más a helyzet, nálatok. A lábam eléggé megerősödött, inkább, a tüdőm ami rossz. A tüdőm szinte alig fejlődik a bicózás által. Futás és biciklizás közben mindig a levegővel kezd el baj lenni, a lábaim simán bírnák tovább is...
Bár, ez a jelenség nekem is fent áll, hogyha pl. sok ideig kell befeszíteni a comb izmomat, azt valóban csak kevés ideig bírom.
De a biciklizés nem is azt erősíti.[ Szerkesztve ]
-
sestertius
őstag
Az általad leírt igazságra akkor jöttem rá, mikor rendszeres futás után bringázni kezdtem most egy hónapja, a futást kissé hanyagolva.
Aztán elkezdtem újra futni - a levegővel sosem volt gond, de a lábaim... szinte remegtek... majd össze estem a végén.
Minden sport teljesen különálló izmokat mozgat...Régi ph 88 pozitív negatív nélkül, új ph-n azon felül...
Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Apple notebookok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Építő/felújító topik
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elemlámpa, zseblámpa
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3060 Ti / 16GB 3200MHz / B550 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Nvidia Quadro K2200 4GB
- Cooler Master Hyper 212 black edition processzor hűtő
- Samsung Galaxy Z Fold 4, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest